Denní horoskop LVA na 13. 4. 2022

Lev 13. 4. 2022

Planetární energie vás zanechává v kontemplativní náladě, Lvi. V poslední době se vám otevírá mnoho různých možností a vy se snažíte přijít na to, která je nyní nejvhodnější. Někdy je lepší nechat věci chvíli doutnat ve svém podvědomí a toto by mohla být jedna z takových chvil. Prozatím na to zapomeňte a bavte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může znamenat, že jeden zvláštní vztah dnes zahájí život velmi dlouhým a hlubokým rozhovorem. Dotyčná osoba se možná rozhodla dát vám dobrou radu nebo vám chtěla pomoci postavit se po krizi na nohy. Ať už je důvod vašeho setkání jakýkoli, pravděpodobně v něm budete pokračovat.

Práce

Stojíte proti velmi silné konkurenci. Nyní není vhodná doba na to, abyste žádali o laskavosti, snažili se realizovat nové nápady nebo někomu říkali, jak má vést svou show. Lidé se pravděpodobně ohradí při sebemenší neopatrné poznámce nebo žádosti.

Peníze

V tomto týdnu jsou zdůrazněny kariérní záležitosti a autority. Pokud chcete získat stejný respekt, peníze a obdiv, jakému se těší vaše idoly, budete muset vynaložit čas a tvrdou práci, abyste je na své nápady upozornili. Mezitím si dávejte pozor na to, jak se oblékáte a jak se vyjadřujete ve světě. Zatímco ostatní vás mohou vnímat jedním způsobem, vy jste v pokušení vydat se novou cestou, abyste je udrželi v nejistotě.

Zdraví

Vaše tvůrčí úsilí začíná přinášet ovoce, a to je důvod k oslavě. Nezačínejte však zanedbávat program, který se snažíte dodržovat v oblasti stravy a cvičení. Nyní je více než kdy jindy důležité udržovat vnitřní cesty otevřené - fyzicky i energeticky. Alespoň třikrát týdně musíte své tělo procvičovat, abyste nechali probublávat čerstvou energii a starou energii recyklovat dál vesmírem. Jste si vědomi toho, že jste součástí něčeho většího - chovejte se podle toho!

Přečtěte si také