Denní horoskop LVA na 13. 5. 2022

Lev 13. 5. 2022

Dnes máš kilometrový seznam úkolů, Leo. Možná strávíte velkou část dne vyřizováním záležitostí. Jak si jistě uvědomujete, chod domácnosti vyžaduje mnoho úsilí. Snažte se nenechat se zahltit vším, co cítíte, že je třeba udělat. Většinu termínů jste si stanovili sami. Nikdo se nedozví, pokud je nedodržíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco jiného je chtít si udržet auru tajemství a něco jiného je záměrně někoho uvádět v omyl, ne z touhy ublížit, ale protože máte pocit, že když mu prozradíte svůj skutečný životní příběh, nebude se s vámi chtít zaplést. Zvláště při současných astrálních energiích, pokud vás skutečně milují, budou vás zbožňovat takové, jací jste a jací skutečně jste.

Práce

Rodí se ve vás nová myšlenka. Věnujte pozornost této nové myšlence - nebo myšlenkám - které vám dnes přijdou do cesty. Budete vřít novými způsoby řešení starých situací. Přijměte tyto nové koncepty. Jste na koni. Opusťte staré metodiky.

Peníze

Vesmír vám dává silný pocit jistoty, když budujete svůj majetek a děláte investiční rozhodnutí. Máte silnou vizi, kam chcete dojít, a nehodláte ponechat věci náhodě. Jediné potíže by mohly pramenit z destabilizace ve vašem domě dluhů, která vám zastírá vizi.

Zdraví

Nikdy jsi nebyl z těch, kteří by opustili směr, na který se jednou vydali, nicméně musíš si zvyknout na drobné odbočky, které nám život na cestě ukazuje! Místo toho, abyste se na tyto okliky dívali jako na překážky, považujte je za zatáčky na cestě, které byly příliš jemné, než abyste si je uvědomili, když jste začínali. Věřte, že jste stále na cestě! Podpořte svou citlivou povahu noční nebo ranní koupelí s několika kapkami levandulového oleje.

Přečtěte si také