Denní horoskop LVA na 13. 7. 2022

Lev 13. 7. 2022

Vaše finanční situace by se nyní měla nadále zlepšovat, Lve. Věřte si. Nebojte se, pokud uslyšíte zvěsti, které budoucnost vykreslují poněkud chmurně. Pravděpodobně se jedná o dezinformace pocházející z nespolehlivých zdrojů. Pokračujte v práci na svých cílech. Mezitím si fámy ověřte a zjistěte si skutečná fakta. Pravděpodobně zjistíte, že vše je mnohem lepší, než drbny tvrdí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je díky dnešním planetárním energiím vášnivá a ohnivá. Pokud se vám podaří vyrazit na první rande, oba okamžitě poznáte, že to, co mezi vámi je, je mnohem víc než jen nezávazný románek. Víte také, že to bude trvat mnohem déle než několik krátkých týdnů, přesto si to možná budete muset nechat pro sebe - dokud nenastane ten správný čas.

Práce

Jste dnes ve velmi těžké situaci a zdá se, že čím více se snažíte osvobodit, tím pevněji jste ke své situaci připoutáni. Možná byste měli zvážit nový přístup, protože je jasné, že ten starý nefunguje.

Peníze

Tento týden máte na výběr z mnoha astrologických aspektů, z nichž mnohé ovlivňují vaši práci a peníze. Za prvé, vaše vztahy by mohly být méně stabilní. Možná se budete muset spolehnout na někoho jiného, abyste získali půjčku, v niž jste doufali. Aspekty ve vašem domě velkých institucí, jako jsou banky a finanční úřad, naznačují, že byste si měli dávat pozor na to, co říkáte a jak to říkáte.

Zdraví

I když jste možná známí jako skvělý léčitelský duch, musíte se naučit léčit také sami sebe! Vaše citlivá duše může mít chuť stáhnout se před vším tím humbukem kolem vás, ale zůstaňte naladěni na svou potřebu společnosti. Pokračujte ve cvičení a pokud je to možné, pokuste se najít si společníka na cvičení, abyste to měli o něco snazší. Možná se najde někdo, s kým pracujete nebo kdo bydlí poblíž a koho by nadchlo pozvání na procházku nebo běh v parku. Tímto způsobem pomůžete někomu jinému a zároveň pomůžete sobě!

Přečtěte si také