Denní horoskop LVA na 14. 1. 2023

Lev 14. 1. 2023

Nové myšlenky, které jste v uplynulých dnech studovali, možná obrátily vaši mysl jiným směrem, Lvi. Odkloníte se tak od konceptů, které jste vždy přijímali, k jiným myšlenkám, které jste se možná právě naučili. To by mohlo vést k vašim vlastním projektům, možná zahrnujícím psaní nebo mluvení. Otevřená a upřímná komunikace s milencem by mohla vést ke společnému intimnímu večeru. Očekávejte mimo jiné intenzivní konverzaci!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie tohoto dne by mohla ve vašem současném vztahu vyvolat to nejhorší, pokud to dovolíte. Oba se dnes můžete cítit podráždění a připraveni zasáhnout při sebemenší provokaci. Mohli byste to však zvrátit a místo hádek se vydat na opravdu dlouhou procházku nebo si jít společně zasportovat. Tímto způsobem se k sobě můžete spíše přiblížit, než abyste se od sebe vzdalovali.

Práce

Vaše kolísavá mysl se od ostatních nedočká velké podpory, takže byste si mohli ušetřit energii a snažit se získat radu od lidí ve svém okolí. Raději si udělejte vlastní průzkum v knihách a časopisech. Tam najdete odpovědi na své otázky.

Peníze

Důraz na samostatnou výdělečnou činnost vám dává mnoho důvodů k založení nového podniku, na který jste již dlouho mysleli. Vzhledem k tomu, že se váš společenský segment rozšiřuje, můžete sestavit vhodný tým, který bude vaše nápady propagovat širšímu publiku, aniž byste se cítili zahlceni. Aspekty přinášejí novou energii do vašeho sektoru metafyziky, vyučování a učení. Peněžní prostředky plynou, když se o to, co víte, podělíte novými kreativními způsoby.

Zdraví

Když něco chcete, obvykle to vede k tomu, že to dostanete, nemyslíte? Houževnatě se chápete pozemské sféry, a pokud jde o stanovování cílů, patříte k těm nejpůsobivějším. Pokud jde o vaše tělo, váš přístup bude možná muset být trochu pružnější. Přestože máte tendenci usilovat o dokonalost, nezapomínejte, že lidský stav je velmi proměnlivý, a musíte si udělat prostor pro dny, kdy prostě nebudete schopni dostát svým přísným očekáváním. Buďte na sebe mírní.

Přečtěte si také