Denní horoskop LVA na 14. 4. 2022

Lev 14. 4. 2022

Den volna je přesně to, co ti doktor naordinoval, Leo. Zkus si odpočinout. Strávit čas schoulený s dobrou knihou. Ven s přáteli choďte jen tehdy, pokud se cítíte naprosto bláznivě. Neměli byste dělat žádnou práci. Vaše tělo i duch touží po odpočinku. Postarejte se o svou základní potřebu osvěžit se. Všechno ostatní už pak půjde samo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy jsou často stejně tak o učení se určitým lekcím jako o radosti ze společného života. Astrální konfigurace může pomoci navodit pocit, že zejména jedna lekce byla velmi hluboce prostudována a nyní je důkladně strávena. Nyní, když už chápete, proč jste se dali dohromady, vám zbývá jen podniknout konkrétní kroky. Naučili jste se důvěřovat.

Práce

Ostatní vás budou rádi následovat. Máte větší moc, než si myslíte, tak se jí nebojte využít. Lidé k vám vzhlížejí jako k vůdci, proto se postavte hrdě a ukažte, že máte schopnost převzít kontrolu a nabídnout pevné vedení.

Peníze

V tomto týdnu jsou zdůrazněny kariérní záležitosti a autority. Pokud chcete získat stejný respekt, peníze a obdiv, jakému se těší vaše idoly, budete muset vynaložit čas a tvrdou práci, abyste je na své nápady upozornili. Mezitím si dávejte pozor na to, jak se oblékáte a jak se vyjadřujete ve světě. Zatímco ostatní vás mohou vnímat jedním způsobem, vy jste v pokušení vydat se novou cestou, abyste je udrželi v nejistotě.

Zdraví

Držet krok s tvůrčími plány do budoucna je někdy těžké pro přátele - a může to být těžké i pro vaše tělo! Přítomnosti musíte věnovat stejně tolik energie jako budoucnosti. Pomůže to vám i vašim vztahům! Pokud jde o vaše zdraví, je obzvláště důležité důsledně cvičit a pít hodně vody. Vynechání těchto základních postupů v současnosti by mohlo mít negativní dopad na vaši budoucnost. Pečlivě dbejte na svůj zdravotní režim!

Přečtěte si také