Denní horoskop LVA na 14. 5. 2023

Lev 14. 5. 2023

Můžete být známí tím, že potřebujete hodně lásky, ale nikdy to nepřiznáte sami sobě, natož někomu jinému. Někdy se zdá, jako byste se rádi cítili citově frustrovaní. Dnešní den je ideální k rozjímání o tom, zda to platí i o vás. Mluvíte s ostatními lidmi o svých citových potřebách?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie vás mohou vést k tomu, že se budete cítit více sebevědomí než obvykle a váš partner (současný nebo budoucí) se bude cítit méně flexibilní než obvykle. To vše může znít jako potenciální recept na katastrofu, ale nemusí tomu tak být. Stačí, když si spolu promluvíte od srdce k srdci, místo abyste reagovali na určitý problém, který vás oba určitě rozčílí.

Práce

Je snadné uvíznout v situaci, která vám vyhovuje. Cítíte se stabilní a pevně usazení. Území kolem vás je vám známé a cítíte se bezpečně. Problém, kterému čelíte, je stagnace. Je čas posunout věci na vyšší úroveň.

Peníze

Vesmír vám dává silný pocit jistoty, když budujete svůj majetek a děláte investiční rozhodnutí. Máte silnou vizi, kam chcete dojít, a nehodláte ponechat věci náhodě. Jediné potíže by mohly pramenit z destabilizace v oblasti dluhů, která vám zastírá vizi.

Zdraví

Vaše obvyklá uzemněnost a vyrovnanost je záchranou v dobách neklidných vod a když se objeví náročný aspekt, je čas držet se toho, co vám dává pocit jistoty, a nepolevit. Pokud cítíte konflikt se svými blízkými nebo šéfem, dopřejte si izolaci a odstup. Uchovejte si své pocity blízko u srdce a projděte tímto obtížným obdobím se sebedůvěrou, kterou vám může dát pevný zdravotní režim. Věnujte pozornost svému tělu.

Přečtěte si také