Denní horoskop LVA na 14. 6. 2022

Lev 14. 6. 2022

Pokud si nedáte pozor, můžete se zaplést do pomluv, což může být pro lidi nepříjemné. Úroveň vyspělosti konverzace může výrazně klesnout, pokud budete trvat na tom, že budete o druhých mluvit jako o postavách z telenovel. Vybudujte si sebevědomí, abyste se cítili dobře a neměli potřebu využívat život druhých lidí jako téma k diskusi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná souhra nebeských energií vám pomůže uvědomit si, že osoba, která je ve vašem současném vztahu nejvíce nepohodlná, není váš partner, ale vy. Byli jste tak zaneprázdněni tím, že jste ho obviňovali ze všeho, co se pokazilo, že jste se zapomněli podívat na svůj vlastní podíl na tomto problému. Dokud to neuděláte, žádné pozitivní změny skutečně neuděláte.

Práce

To, co ostatní považují za špatné nebo nežádoucí, může být přesně ta kariérní příležitost, kterou jste hledali. Je pravděpodobné, že v něčem, co ostatní zavrhnou bez druhého pohledu, spatříte obrovský potenciál. Přijměte dnes svou sílu.

Peníze

Tento týden vesmír přináší nejen spoustu komunikace, ale také spoustu práce. Nebuďte překvapeni, pokud váš týden zabere vyplňování formulářů, podávání žádostí a podobně. Jelikož se to týká také institucí, upevňujete si dlouholetý sen, i když to není snadné. Začnete je mít rádi, a dokonce oceníte i ty části, které se vám zdají nudné, opakující se, zdlouhavé nebo prostě jen otravné.

Zdraví

Je ve vás tolik citlivosti! Možná máte pocit, že vám ke štěstí stačí klid, a přitom vám puká srdce, když vidíte, co se ve světě děje. Zkuste si dopřát klid co nejvíce a co nejčastěji: klid ve vaně, klid u večeře a klid v posteli. Naučte se vyžadovat ve svém životě to, co chcete vidět ve světě. Čerpání této síly v sobě vám dodá soustředění a uzemní vás. Cvičení je základem tohoto snu.

Přečtěte si také