Denní horoskop LVA na 15. 2. 2023

Lev 15. 2. 2023

Návštěvy u vás doma, možná pozvané jinými členy vaší domácnosti, by dnes mohly narušit vaši touhu být o samotě a probrat si své myšlenky, Lvi. Vaše mysl je bystrá a nápady by měly přicházet rychle a houstnout. Nenechte se situací doma natolik rozčílit, abyste sabotovali své plány. Možná budete chtít odejít někam sami, případně se jednoduše zavřít do svého pokoje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Změna je ve vzduchu, což znamená, že se ponoříte do temných stránek vztahu a získáte pěst plnou bláta – což není nic, z čeho byste měli radost. Pokud se vám však podaří dostat se až sem, můžete zjistit, že se v bahně skrývá perla, kterou stačí jen trochu vyčistit, aby se ukázala její skutečná krása.

Práce

Možná se vám nelíbí, že vás ostatní lidé pošťuchují, ale je to jejich způsob, jak vás přimět, abyste se vydali pozitivním směrem. Pokud se budete snažit tomuto jednání bránit, situaci jen zhoršíte. Mohli byste se dát do pohybu  čím dříve, tím lépe.

Peníze

Možná, že v této době rozšíříte své podnikání z domova, a to díky šťastnému aspektu v této oblasti vašeho horoskopu. V případě potřeby si z další ložnice udělejte kancelář, abyste na konci dne mohli zavřít dveře za svou prací. Jeden aspekt vám nyní dává vše, co potřebujete, a ještě víc, abyste mohli zahájit nové podnikání, pokud chcete mít ve svém pracovním životě více svobody, nebo abyste stávající podnikání povýšili na vyšší úroveň.

Zdraví

Další příjemný tranzit vám umožní snadno získat to, co chcete, aniž byste šlápli na kuří oko ostatním lidem. Musíte však vědět, co chcete, abyste to získali, a v tom spočívá vaše práce. Soustředění se musí být součástí vašeho každodenního programu. Cvičení je k tomu skvělým způsobem. Stejně tak aktivní řízení stravy, abyste věděli, co můžete očekávat od toho, co jíte.

Přečtěte si také