Denní horoskop LVA na 15. 5. 2022

Lev 15. 5. 2022

Váš úsudek o lidech se příliš opírá o obecné mínění, Lvi. Jakmile se s někým seznámíte, přijmete to, co si o něm myslí ostatní, aniž byste se snažili zjistit víc. Tento nedostatek zvědavosti by vás dnes mohl vést k tomu, že o někom učiníte ukvapené rozhodnutí. Pokud si uděláte čas a budete naslouchat srdcem, mohlo by na vás to, co uslyšíte, udělat dojem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se chystáte na večírek nebo jinou společenskou událost, můžete být dnes večer opravdu nejoblíbenější osobou. Současné planetární energie vám pomohou cítit se naprosto sebevědomě a zářivě. Pokud jste v trvalém vztahu, váš partner (současný nebo budoucí) bude nadšený, že vás má po svém boku. Pokud hledáte lásku, dost možná budete mít na výběr hned z několika možností.

Práce

Máte velkou moc. Ujistěte se, že dostáváte plat, který si zasloužíte. Váš talent a kritický pohled mají velkou cenu. Máte dobrou pověst. Lidé se na vás mohou spolehnout. Zasloužíte si plat, který to odráží.

Peníze

Vesmír vám dává silný pocit jistoty, když budujete svůj majetek a děláte investiční rozhodnutí. Máte silnou vizi, kam chcete dojít, a nehodláte ponechat věci náhodě. Jediné potíže by mohly pramenit z destabilizace v oblasti dluhů, která vám zastírá vizi.

Zdraví

Dnešní aspekt je z emocionálního hlediska jedním z nejpříznivějších tranzitů. Často se cítíte rozpolceni mezi vznešenými snahami a každodenním životem. Vznešené snahy jsou svým způsobem jednodušší, potíže vznikají s každodenním životem, kde se citlivost druhých lidí střetává s vaší vlastní. Energie dne vám pomáhá verbalizovat a komunikovat novými způsoby, které pomáhají vašim osobním vztahům. Chcete-li zvýšit pozitivní vliv tohoto tranzitu, dbejte na konzumaci citrusových plodů bohatých na vitamin C.

Přečtěte si také