Denní horoskop LVA na 15. 6. 2022

Lev 15. 6. 2022

Lvi, držte si peněženku, protože můžete mít podivné (i když ušlechtilé) nutkání rozdat peníze nebo utratit velkou částku za něco zbytečného. Měli byste se zamyslet nad tím, zda své peníze neutratit lepším způsobem, nebo je neutratit vůbec. Proč neuvažovat o tom, že byste potřebným věnovali raději část svého času než peníze?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vytváří pro váš milostný život mnohem stabilnější prostředí, než jaké jste mohli zažít před nějakou dobou. Možná vás už unavuje, jak to v poslední době chodí, a snažíte se najít partnera, který by s vámi vydržel déle než pět minut. Dnes možná potkáte někoho, kdo to udělá, pokud nepropadnete nudě.

Práce

Věrnost vaší práci je klíčovou součástí vašeho úspěchu, zejména dnes. Prokažte ji tím, že uděláte krok nad rámec toho, co se od vás očekává. Pokud ve svém současném zaměstnání necítíte touhu věnovat se tomuto stupni, najděte si nové.

Peníze

Tento týden vesmír přináší nejen spoustu komunikace, ale také spoustu práce. Nebuďte překvapeni, pokud váš týden zabere vyplňování formulářů, podávání žádostí a podobně. Jelikož se to týká také institucí, upevňujete si dlouholetý sen, i když to není snadné. Začnete mít rádi, a dokonce oceníte i ty části, které se vám zdají nudné, opakující se, zdlouhavé nebo prostě jen otravné.

Zdraví

Pro každou farmaceutickou léčbu existuje holistický způsob, jak o sebe pečovat. Věnujte pozornost tomu, odkud čerpáte své znalosti o wellness. Spoléháte se na to, co vás naučili rodiče? (Jak je to s jejich zdravím?) Věříte tomu, co je napsáno na všech obalech, které kupujete? Máte jednoho nebo dva přátele, kteří se zdají být naladěni na holistické postupy péče o zdraví? Otevřete se přijímání poznatků z nových zdrojů a všimněte si, jak zdravě to může změnit váš život.

Přečtěte si také