Denní horoskop LVA na 15. 7. 2022

Lev 15. 7. 2022

Romantika pro vás rozkvétá, Lvi, možná po dlouhé odmlce. Nová stabilita a jistota se může usadit v milostných vztazích i v blízkých přátelstvích. Děti by mohly být velkým zdrojem tepla a potěšení. Část této rozkvétající pozitivní energie byste mohli chtít nasměrovat do nějaké tvůrčí činnosti, která by měla ještě více zvýšit váš pocit spokojenosti a pohody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt výrazně rozšiřuje vaše obzory. Ve frontě v obchodě s potravinami nebo při čekání na objednávku jídla s sebou můžete navázat zajímavou konverzaci. Diskuse však bude pravděpodobně pokračovat mnohem déle, než jste si původně představovali. Může trvat dlouho, než ji oba skutečně dokončíte. Než se nadějete, budete spolu chodit!

Práce

Někdo, s kým spolupracujete, dnes pravděpodobně zneužívá svého mocenského postavení. To, že má nad vámi autoritu, neznamená, že se k vám tato osoba smí chovat neuctivě. Dávejte si pozor, aby situace nezašla příliš daleko.

Peníze

Tento týden máte na výběr z mnoha astrologických aspektů, z nichž mnohé ovlivňují vaši práci a peníze. Za prvé, vaše vztahy by mohly být méně stabilní. Možná se budete muset spolehnout na někoho jiného, abyste získali půjčku, v niž jste doufali. Aspekty v oblasti velkých institucí, jako jsou banky a finanční úřad, naznačují, že byste si měli dávat pozor na to, co říkáte a jak to říkáte.

Zdraví

Nejúčinnějším měřítkem zdravé stravy je to, jak dobře spíte. Kvalita odpočinku, kterou si dopřáváte, souvisí s tím, jak je vaše tělo vyladěné. To, co jíte, ovlivňuje vaši schopnost cvičit a odpočívat. Věnujte čas tomu, abyste si všímali, jak vaše tělo tráví to, co jíte. Červené maso je těžko stravitelné, naopak listová zelenina je snadno stravitelná. Seznamte se s tímto spektrem a začněte se ke svému tělu chovat jako k jemně naladěnému nástroji.

Přečtěte si také