Denní horoskop LVA na 16. 1. 2023

Lev 16. 1. 2023

Sny by vám mohly objasnit některé nejasnosti, kterým se snažíte porozumět, Lvi. Vaše myšlení je nyní obzvláště jasné a logické, a práce by proto měla jít jako po másle. Peněžní záležitosti by dnes měly jít poměrně hladce, zejména pokud jde o papírování nebo právní dokumenty. Vaše praktické postřehy by měly být silnější než obvykle, zejména pokud jde o finance, a tak byste mohli den zakončit s pocitem, že jste více než spokojeni s tím, čeho jste dosáhli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete zcela oddat své vášnivé povaze, odvázat se od toho a zároveň si to opravdu užít. Astrální vliv vás vybízí k tomu, abyste vše odhalili, vysvětlili a řekli. Jelikož jste obvykle velmi zdrženliví, pokud jde o vaše city, a raději se schováváte za roušku cynismu nebo jiné fasády, milovaná osoba může být překvapena.

Práce

Možná je pro vás dnes těžké dělat svou práci bez partnera po boku, ale věřte, že bez něj je vám lépe. Když budete pracovat sami, bude se vám pravděpodobně dařit. Zjistíte, že nezávislý přístup funguje nejlépe. Důvěřujte sami sobě.

Peníze

Důraz na samostatnou výdělečnou činnost vám dává mnoho důvodů k založení nového podniku, na který jste již dlouho mysleli. Vzhledem k tomu, že se váš společenský segment rozšiřuje, můžete sestavit vhodný tým, který bude vaše nápady propagovat širšímu publiku, aniž byste se cítili zahlceni. Aspekty přinášejí novou energii do vašeho sektoru metafyziky, vyučování a učení. Peněžní prostředky plynou, když se o to, co víte, podělíte novými kreativními způsoby.

Zdraví

Když přijde čas jednat podle toho, o čem jste přemýšleli, prostě to víte. Ignorování tohoto impulsu vede na špatná místa: mimo jiné k frustraci, depresi a apatii. Probuzení vnitřního hlasu je praxe. Tato praxe by se měla stát normou, protože má moc utvářet váš život. Abyste si pomohli udržet těsné napojení na svůj vnitřní hlas, je moudré pravidelně cvičit a odstranit škodlivé stravovací návyky.

Přečtěte si také