Denní horoskop LVA na 16. 10. 2022

Lev 16. 10. 2022

Možná se vám stýská po starých přátelích a vzdálené rodině. I když jste s nimi už dlouho nemluvili, zvedněte telefon a zavolejte jim. Vše nasvědčuje tomu, že každý, s kým dnes budete mluvit, bude velmi rád, že se ozvete. Rozhovor naváže přesně tam, kde jste minule skončili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Paranoia může být dnes velmi rozšířená. U všeho, co se zdá být tak jisté, je pocit, že se něco dalšího tají. Vy i váš partner to dnes musíte řešit, než se to vystupňuje. Mluvení může pomoci uvolnit napětí a dát vám oběma šanci vysvětlit, co se skutečně děje, což může situaci usnadnit.

Práce

Skvělý plán, který jste si vymysleli o víkendu a který jste chtěli uskutečnit dnes ráno, zhatily nečekané události, s nimiž jste prostě nepočítali. Neobviňujte se. Tyto události přišly znenadání.

Peníze

Peníze k vám nyní přicházejí snadněji a vy je můžete obratem ušetřit nebo utratit. Dostáváte se do kontaktu s tím, jakou má vaše práce skutečnou hodnotu, a získáváte odvahu si ji podle toho účtovat. Vesmír vyzdvihuje váš domov a vnitřní emoce. Jak můžete uvolnit staré vzorce týkající se peněz, abyste se dostali dopředu?

Zdraví

S tolika fyzickými silami, které máte k dispozici, je s podivem, že nejste profesionální sportovec nebo tanečník! Určitě jste si už uvědomili, že jste jeden vitální jedinec. Dnes se možná vážně zamyslíte nad důsledky této skutečnosti a rozhodnete se, že je čas zavést do svého života některé zdravotní návyky, které tuto energii přivedou na konstruktivní úroveň. Pravidelné cvičení a vyvážená strava nemusí stačit! Meditace by vám mohla prospět, nebo snad bojová umění?

Přečtěte si také