Denní horoskop LVA na 16. 2. 2023

Lev 16. 2. 2023

Lvi, neočekávejte, že by dnes nějaké tvůrčí projekty šly hladce. Mohli byste se setkat s mentálními bloky, přes které se jen těžko dostanete. Nenechte se tím rozhodit. Bloky pominou. Prostě projekt odložte a vraťte se k němu později. Telefonát od přítele může přinést nepříjemné zprávy, které by mohly způsobit, že je budete chtít předat ostatním. Než tak učiníte, ujistěte se, že máte jasná fakta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný astrální aspekt může být právě tím impulsem, který potřebujete, abyste řekli, co je třeba, asertivnějším tónem, než jakým obvykle sdělujete své potřeby. Rozhodně není třeba, aby se váš partner (současný nebo budoucí) snažil z vás informace vymámit nepřímými metodami; mnohem lépe uděláte, když to řeknete nahlas a dostanete to ze sebe.

Práce

Přistupujte k práci s humorem a pozitivním přístupem. Ostatní vám budou naslouchat a věřit tomu, co říkáte, jen proto, že se při tom usmíváte. Vaše vyrovnanost a slušné chování jsou cennou devizou, proto je nenechte promarnit.

Peníze

Možná, že v této době rozšíříte své podnikání z domova, a to díky šťastnému aspektu v této oblasti svého horoskopu. V případě potřeby si z další ložnice udělejte kancelář, abyste na konci dne mohli zavřít dveře za svou prací. Jeden aspekt vám nyní dává vše, co potřebujete, a ještě víc, abyste mohli zahájit nové podnikání, pokud chcete mít ve svém pracovním životě více svobody, nebo abyste stávající podnikání povýšili na vyšší úroveň.

Zdraví

Dnešní tranzit zvýrazňuje vaši jemnější stránku – možná se dnes budete chtít držet v blízkosti svých dětí nebo zůstat pracovat doma, pokud to bude možné. Svou jemnou stránku můžete prozkoumat také v práci, a to tak, že nasloucháte svým spolupracovníkům a dáváte jim najevo, že vám na nich záleží, nebo je podporujete. V každém případě je důležité zdůrazňovat svou jemnou stránku, protože pokud se zatvrdíte a projevíte nízkou toleranci vůči lidem nebo situacím, vzniká prostor pro konflikty. Chcete-li zůstat uvolnění, vyhněte se zpracovanému cukru.

Přečtěte si také