Denní horoskop LVA na 16. 6. 2023

Lev 16. 6. 2023

Co vypadá jako pevná půda, může být pohyblivý písek, Lvi. Dávejte pozor, kam šlapete. V dnešním dni se objeví prvek nepochopení, který může ztížit komunikaci s lidmi. Dobrou zprávou je, že vaše emoce jsou poměrně pevné. Vaše vnitřní stabilita by vám měla pomoci udržet si zdravou náladu bez ohledu na události, které se odehrají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře vás přivádí do bližšího souladu se všemi vašimi tajnými a skrytými myšlenkami. Může vás také hodně přiblížit k osobě vašich snů. Ať už se chystáte podniknout něco výjimečného, nebo se jen věnujete svým každodenním záležitostem, připravte se na to, že vaše srdce roztaje. Zjistíte, že se nemůžete nezamilovat.

Práce

Snažte se, aby vás dnešní práce příliš emocionálně nezatěžovala. Pamatujte, že je to jen práce. Nemá smysl si kvůli zaměstnavateli ničit vlastní duševní zdraví. Emocionálně se distancujte od výsledků své práce.

Peníze

Tento týden vesmír přináší nejen spoustu komunikace, ale také spoustu práce. Nebuďte překvapeni, pokud váš týden zabere vyplňování formulářů, podávání žádostí a podobně. Jelikož se to týká také oblasti institucí, upevňujete si dlouholetý sen, i když to není snadné. Začnete mít rádi, a dokonce oceníte i ty části, které se vám zdají nudné, opakující se, zdlouhavé nebo prostě jen otravné.

Zdraví

Když se začnete starat o své zdraví, můžete mít někdy pocit, že je toho na vás příliš mnoho. Strava, rutina, cvičení, nemoci, spánek – a vše ostatní, co souvisí se sebeláskou. Proto máte přátele. Vaši přátelé vám mohou pomoci zhodnotit vaši situaci a vymyslet nejlepší postup. Někdy stačí, když se v napětí zasmějete.

Přečtěte si také