Denní horoskop LVA na 16. 7. 2022

Lev 16. 7. 2022

Mohou vás potkat záhadné telefonáty – špatná čísla nebo zavěšení. Ostatní lidé se vám mohou zdát méně komunikativní než obvykle a vy můžete být zaneprázdnění. Možná se budete cítit trochu nervóznější než obvykle, ale to by mělo zmizet, pokud se půjdete projít nebo si dáte nějaký jiný pohyb. Pokud jste přemýšleli o tom, že se pustíte do psaní, je tento den vhodný k tomu, abyste začali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika a láska jsou díky dnešní astrální konfiguraci mnohem intenzivnější. Pokud je možné jít na rande s někým poměrně novým, je větší šance, že se věci budou rychle vyvíjet, protože okamžitě vycítíte, že mezi vámi dvěma je něco zcela zvláštního, co se týká chemie. Jen si dejte pozor, abyste nakonec nebyli příliš rychle posedlí.

Práce

Více než jedna osoba se vám může snažit říct, jak máte dnes dělat svou práci. Naslouchejte jen jedním uchem. S největší pravděpodobností tato osoba neví mnoho o tom, čím se zabýváte – nenechte ji tedy příliš ovlivňovat váš den. Vy to víte nejlépe.

Peníze

Tento týden máte na výběr z mnoha astrologických aspektů, z nichž mnohé ovlivňují vaši práci a peníze. Vaše vztahy by mohly být méně stabilní. Možná se budete muset spolehnout na někoho jiného, abyste získali půjčku, v niž jste doufali. Aspekty v oblasti velkých institucí, jako jsou banky a finanční úřad, naznačují, že byste si měli dávat pozor na to, co říkáte a jak to říkáte.

Zdraví

Jste zaskočeni násilím, které vidíte ve světě, a potřebujete tento šok vyvážit předvídatelnými uklidňujícími činnostmi. Obklopte se doma laskavostí  vytvořte si bezpečné útočiště. Cvičte uklidňující cvičení, jako je jóga, strečink a chůze. Zklidněte svou mysl četbou pozitivních materiálů a praktikováním meditace jakýmkoli způsobem, který uznáte za vhodný. Dopřejte si rovnováhu, kterou potřebujete, a všímejte si, kdy ji potřebujete vyrovnat. Chůze je skvělým cvičením pro znovunabytí rovnováhy.

Přečtěte si také