Denní horoskop LVA na 17. 1. 2023

Lev 17. 1. 2023

Možná vás zaujal nový a velmi přesvědčivý zájem. Mohlo by pro vás být obtížné myslet na něco jiného, Lve, a tak by bylo dobré pokusit se najít co nejpřínosnější způsoby, jak se tomuto tématu věnovat. Vaše schopnosti hloubkového studia posiluje intuice, takže čtení by se právě teď mohlo ukázat jako obzvlášť přínosné. Třídy a semináře by vám mohly poskytnout pomoc i informace. Najděte to, co vám nejlépe vyhovuje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete říct, že to bude skvělý den pro romantiku a vztahy, protože ještě než vstanete z postele, může váš telefon bzučet společenskou energií. Vibrace planet povzbuzují lidi, aby se scházeli, a ty, kteří k sobě něco cítí, aby se ještě více sblížili a prohloubili svá pouta. Využijte toho naplno.

Práce

Vaše práce má nepříjemný emocionální podtext, který do všeho, čím se zabýváte, vnáší nepříjemný prvek. Snažte se tuto mimořádně citlivou atmosféru obejít. Buďte aktivním posluchačem místo mluvky.

Peníze

Tento týden vám pomáhá přátelský vesmírný podtón, díky němuž je několik překážek na cestě méně nepříjemných. Chcete si nyní zkrášlit svůj život a nemusíte mít problém sáhnout kvůli tomu do úspor. V oblasti zaměstnání vás může čekat nečekané překvapení, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Nejlepší je zůstat v bezpečí a šetřit dál. Nikdy nevíte, co může přinést zítřek.

Zdraví

Můžete si dopřát spoustu rozmazlování, aniž byste museli vykrást banku, stačí jen věnovat trochu času zkoumání toho, co se vám líbí. Možná máte v lékárničce určité esenciální oleje, například mandarinkový a grapefruitový, které vám zvednou náladu. Pokud máte vanu, koupel v epsomské soli s několika kapkami esenciálního oleje je levný způsob, jak přinést zklidnění nervové soustavě a příliš napjatým svalům. Možná můžete dopřát svým nadledvinám a trávicímu traktu odpočinek tím, že přejdete od kávy k lahodným čajům s nižším obsahem kofeinu nebo bez něj. V dnešní době je také k dispozici několik aplikací, které nabízejí hypnózu, řízenou meditaci a příběhy na dobrou noc určené k tomu, aby vám pomohly usnout.

Přečtěte si také