Denní horoskop LVA na 17. 2. 2023

Lev 17. 2. 2023

Skupinové aktivity zahrnující meditaci, psychická či duchovní témata nebo umělecké aktivity jsou pro vás nyní pravděpodobně velmi přitažlivé, Lvi. Tento den je ideální pro zahájení kurzu nebo návštěvu přednášky na tato témata. Mohli byste se seznámit se zajímavými lidmi, kteří se stanou vašimi blízkými přáteli. S každým, koho dnes potkáte, pravděpodobně pocítíte psychické pouto a budete mít pocit, že se váš život změnil k lepšímu. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k současnému uspořádání planet se dnes můžete zaplést s něčím, co vás bude obsedantně přitahovat. Někdo vás opravdu zaujme a je pro vás těžké na něj nemyslet od jednoho okamžiku k druhému. Jediným problémem je, že pod tím vším zároveň tušíte, že pokud se do něčeho takového zapletete, nebude to pro vás nic dobrého. Přehodnoťte své motivy!

Práce

Nedávná frustrace z kariéry se dnes pravděpodobně zmírní, protože začíná nový čtyřtýdenní planetární cyklus. Ačkoli celkové vztahy s ostatními lidmi stále nejsou tak pevné, jak byste si přáli, celkově děláte pokroky.

Peníze

Možná, že v této době rozšíříte své podnikání z domova, a to díky šťastnému aspektu v této oblasti vašeho horoskopu. V případě potřeby si z další ložnice udělejte kancelář, abyste na konci dne mohli zavřít dveře za svou prací. Jeden aspekt vám nyní dává vše, co potřebujete, a ještě víc, abyste mohli zahájit nové podnikání, pokud chcete mít ve svém pracovním životě více svobody, nebo abyste stávající podnikání povýšili na vyšší úroveň.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce prospívá komunikaci téměř ve všech oblastech vašeho života. Klíčem je pochopit princip bratrské lásky. Pokud se snažíte spíše porozumět, než být pochopeni, bude vám tento tranzit velmi nápomocen. Abyste svou mysl a uši připravili na naslouchání, zhluboka se nadechněte a na vteřinu či dvě zadržte dech, než pěkně a dlouze vydechnete. Tím si prokrvíte hlavu a podpoříte své myšlenkové pochody.

Přečtěte si také