Denní horoskop LVA na 17. 4. 2022

Lev 17. 4. 2022

Dnes je třeba udělat spoustu práce, která se z velké části týká financí. Ať už pracujete na rozpočtech, nebo na investicích, úkol snadno dokončíte. Pomůže vám váš věrný počítač, když objevíte nové webové stránky, které podpoří vaše úsilí, nebo položíte otázku do finančního chatu, který přinese mnoho odpovědí. Příznivý pokrok je pravděpodobný, Lve, když ne dnes, tak poměrně brzy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace znamená, že dnes můžete zazářit na společenských setkáních a večírcích. Pokud jste hledali někoho výjimečného, možná zjistíte, že váš osobní magnetismus přitahuje do vaší aury někoho velmi zajímavého. Zjistíte, že oba sdílíte stejnou lásku k určitým činnostem a že toho máte společného více, než byste si dokázali představit. Hodně štěstí!

Práce

Využijte tento den k úpravě svého celkového postoje k práci. Nezáleží na tom, zda jste skutečně v práci, nebo ne. Jen si uvědomte, že je čas na nový pohled na čas strávený v práci. Buďte vděční.

Peníze

V tomto týdnu jsou zdůrazněny kariérní záležitosti a autority. Pokud chcete získat stejný respekt, peníze a obdiv, jakému se těší vaše idoly, budete muset vynaložit čas a tvrdou práci, abyste je na své nápady upozornili. Mezitím si dávejte pozor na to, jak se oblékáte a jak se vyjadřujete ve světě. Zatímco ostatní vás mohou vnímat jedním způsobem, vy jste v pokušení vydat se novou cestou, abyste je udrželi v nejistotě.

Zdraví

Láska nám dává energii, abychom mohli projít životem. Pomáhá i láska k vlastnímu tělu. Pečujte o své tělo cvičením a zjistíte, že jste schopni být láskyplnější vůči ostatním. Lásku ke svému tělu si procvičujte pečlivým plánováním jídla na několik dní dopředu. Nadcházející jídla si promýšlejte tak, jako byste se svému tělu dvořili, aby se k vám připojilo a prožilo s vámi celoživotní šťastné dobrodružství - protože právě to vás čeká, a je jen na vás, zda je učiníte šťastným, nebo ne!

Přečtěte si také