Denní horoskop LVA na 17. 5. 2023

Lev 17. 5. 2023

Dnes se možná budete chtít věnovat rodině, Lvi, ale možná budete muset nejprve udělat nějaké povinnosti. To by vás mohlo docela stresovat, pokud to dovolíte. Vyhrňte si rukávy a vyřiďte vše, co je třeba udělat, a pak se rychle vraťte na svou Zemi. Odpočívejte a užívejte si společnosti svých blízkých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak se říká, na tango jsou potřeba dva, ale s dnešním aspektem si velmi dobře uvědomujete, že v každém vztahu musí oba lidé říci ano a stačí, aby jeden řekl ne, a všechny iluze se rozbijí. Abyste se tomu vyhnuli, stačí být upřímní a říct, co máte na srdci. Tím se vyřeší celá hromada problémů.

Práce

Vaše záměry jsou dobré, ale jejich zahájení nemusí být tak snadné. Ze všech stran se na vás budou valit nečekané proměnné. Existuje mnoho skrytých aspektů, na které musíte být připraveni. Neberte nic za bernou minci. Pod povrchem se skrývá více.

Peníze

Je to skvělý týden na sepsání podnikatelského plánu a přemýšlení o tom, jak získat peníze na nový podnik. Můžete přemýšlet o tom, jak získat finanční prostředky prostřednictvím dávek, půjček, grantů, a dokonce i věcných darů od větších společností. Je pravděpodobnější, že získáte kladnou odpověď než kdy jindy. Vesmír naznačuje období rozšiřování vašeho společenského okruhu.

Zdraví

Pod aspektem dne by bylo vhodné dát si pozor na chybnou komunikaci. Zvláštní pozornost byste měli věnovat při vytváření plánů nebo domlouvání virtuálních pracovních schůzek. Operujte s předpokladem, že pokud se něco může pokazit, pravděpodobně se to pokazí. Je to příležitost věnovat mimořádnou pozornost tomu, co skutečně potřebujete ostatním sdělit. V případě pochybností zavolejte a potvrďte si to. Dávejte si také pozor, kam šlapete  zvyšuje se pravděpodobnost, že zakopnete.

Přečtěte si také