Denní horoskop LVA na 17. 7. 2022

Lev 17. 7. 2022

Užij si to, Leo. Máš za co být vděčný, tak děkuj. Buďte hrdí na vše, čeho jste dosud dosáhli, a podělte se o svou radost s ostatními. Uvolněte otěže a na chvíli se pohodlně usaďte. Pracovali jste tvrdě z nějakého důvodu - abyste si mohli užívat života. Když to neuděláte teď, tak kdy? Udělejte si dnes večer čas a buďte se svými blízkými.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace znamená, že láska a romantika jsou nyní poměrně lehké a zábavné. Pokud potřebujete jakoukoli záminku k zábavě nebo zjistíte, že kvůli tlaku každodenního života jste se svou drahou polovičkou zanedbávali povinnost se bavit, možná byste s tím měli něco vážně udělat. Určitě se vydejte oslavit život jakýmkoli způsobem.

Práce

Dnes pocítíte velký tlak ze strany lidí kolem vás. Cítíte potřebu dosáhnout určité úrovně výkonu s naprostou dokonalostí. Většina tohoto tlaku však ve skutečnosti vychází z vašeho nitra, nikoli od druhých. Buďte na sebe mírní.

Peníze

Tento týden máte na výběr z mnoha astrologických aspektů, z nichž mnohé ovlivňují vaši práci a peníze. Za prvé, vaše vztahy by mohly být méně stabilní. Možná se budete muset spolehnout na někoho jiného, abyste získali půjčku, v niž jste doufali. Aspekty ve vašem domě velkých institucí, jako jsou banky a finanční úřad, naznačují, že byste si měli dávat pozor na to, co říkáte a jak to říkáte.

Zdraví

Díky planetární energii pro vás může být toto období velmi emotivní a naplní vás citlivostí a uvědoměním. Možná jste se v dětství učili, jak rozvíjet svou citlivost a uvědomění, ale nikdy není pozdě s tím začít! Pokud si uvědomujete, že v této době potřebujete něco nebo někoho propustit, proč si nevytvořit nějaký rituál, který vám poskytne potřebné uzavření, které potřebujete? Pěstujte svou spiritualitu, když se cítíte být jí otevřeni.

Přečtěte si také