Denní horoskop LVA na 18. 2. 2023

Lev 18. 2. 2023

Na pracovišti by dnes mohlo být velmi rušno, protože jeden z kolegů se chystá odjet na důležitou služební cestu, Lvi. Nervy by mohly být napjaté a temperament krátký. Snažte se zůstat soustředění a udělat vše potřebné, aniž byste se z toho zbláznili. Možná to budete právě vy, kdo zabrání všem ostatním, aby se zbláznili, i když byste sami mohli uvažovat o tom, že se schováte do skříně. Pomodlete se děkovnou modlitbou, až váš kolega konečně odjede taxíkem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce nemusí být nejlepší, pokud jde o váš současný vztah, ale na druhou stranu je to skvělá příležitost. Znamená to, že jste nuceni zvážit, co oba skutečně chcete, a také to, jak si vzájemně projevujete lásku. I když se možná budete cítit nepříjemně, když se odchýlíte od svého harmonického ideálu, stojí za to si věci ujasnit.

Práce

Procházíte těžkým obdobím, pokud jde o vaši kariéru, a to je v pořádku. Nepředstírejte, že je všechno báječné, protože není. Obraťte se na ostatní s prosbou o pomoc a radu, ale nakonec si uvědomte, že jen vy sami můžete být šťastní.

Peníze

Možná, že v této době rozšíříte své podnikání z domova, a to díky šťastnému aspektu v této oblasti svého horoskopu. V případě potřeby si z další ložnice udělejte kancelář, abyste na konci dne mohli zavřít dveře za svou prací. Jeden aspekt vám nyní dává vše, co potřebujete, a ještě víc, abyste mohli zahájit nové podnikání, pokud chcete mít ve svém pracovním životě více svobody, nebo abyste stávající podnikání povýšili na vyšší úroveň.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává nový příliv ohnivé energie, která doplňuje vaši již tak ohnivou povahu. Podívejte se na sebe do zrcadla a všimněte si, jaký máte zářivý úsměv, jakou společenskou osobností dokážete okouzlit lidi. To všechno jsou požehnání, za která můžete být vděční. Vaším největším požehnáním je však dobré zdraví. Jíte každý den spoustu zdravých věcí? Nic vám nepomůže cítit se lépe než vyvážená strava.

Přečtěte si také