Denní horoskop LVA na 18. 3. 2023

Lev 18. 3. 2023

Přítel by mohl předložit několik nápadů týkajících se začlenění umění do podnikání, Lve. Mohlo by se o tom hodně diskutovat, i když je nepravděpodobné, že by nyní padla nějaká konečná rozhodnutí. Další nápady by měly přijít během několika příštích dnů. Nějaký intenzivní průzkum z vaší strany by měl vnést světlo do proveditelnosti projektu. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska by dnes mohla být velkou výzvou, a to velmi vzrušujícím způsobem. Dnešní planetární konjunkce naznačuje, že máte všechny šance potkat někoho, kdo vás potěší téměř v každém slova smyslu. Jediný drobný háček je v tom, že může přijít ve velmi neobvyklém balení, a ne v takovém, jaké jste si představovali, že obsahuje osobu vašich snů. Mějte otevřenou mysl.

Práce

Po většinu dne máte dobrou náladu, což vám usnadňuje vykonávat práci s úsměvem. Jediné možné úskalí dnešní práce souvisí s vaším duševním zaujetím. Zdá se, že se nemůžete zbavit myšlenek na jistou milovanou osobu.

Peníze

Možná se nyní cítíte trochu nevyrovnaní. Zvýrazněny jsou domov a vnitřní emoce, takže můžete zjistit, že vám chybí sebedůvěra nebo stabilní základna, ze které byste mohli vycházet. Protože se tam věci mění, vaše sny explodují nejrůznějšími podivnými obrazy a znameními. Cvičte se v trpělivosti se svým podvědomím. Snaží se vám sdělit něco, co časem přinese hojnost.

Zdraví

Díky dnešní planetární aktivitě v sobě cítíte boj  to, co chcete, se liší od toho, co potřebujete. Pokud se rozhodnete plout nad malichernými hádkami, které se čas od času objevují ve vašich vztazích, bude pro vás ještě náročnější vypořádat se s touto energií uvnitř sebe. Neignorujte napětí, které vzniká mezi vaším vyšším já a vašimi lidskými touhami. Vyzbrojte se na jeho zvládání pořádnou dávkou aerobního cvičení.

Přečtěte si také