Denní horoskop LVA na 18. 5. 2022

Lev 18. 5. 2022

Opusťte mýtus, že nemáte k dispozici žádné dary ani prostředky, Lvi. Důkazem je, že máte své tělo. Staráte se o sebe? Cvičíte? Staráte se o drobné zdravotní problémy? Všechny tyto otázky spolu souvisejí. Ke svým darům přistupujete stejně jako ke svému tělu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce planet přináší ideální příležitost promluvit si s někým, kdo je pro vás výjimečný a o kom jste tiše doufali, že na vás vrhne pohled. Chcete-li na někoho udělat dojem, budete muset použít humor nebo dokonce filozofii, případně obojí. Budete se muset zbavit pocitu důležitosti a být sami sebou.

Práce

Dovolte si snít. Najděte kreativní řešení problémů, kterým v současnosti čelíte. Stejné staré metody přinesou stejné výsledky. Nyní je čas přijmout něco nového. Pohled na širší souvislosti vám pomůže dokončit vaše hledání.

Peníze

Je to skvělý týden na sepsání podnikatelského plánu a přemýšlení o tom, jak získat peníze na nový podnik. Můžete přemýšlet o tom, jak získat finanční prostředky prostřednictvím dávek, půjček, grantů, a dokonce i věcných darů od větších společností. Je pravděpodobnější, že získáte kladnou odpověď než kdy jindy. Vesmír naznačuje období rozšiřování vašeho společenského okruhu.

Zdraví

Dnes byste si měli díky vyrovnání planet odpočinout: je čas zaměřit se na sebe a hýčkat se! Udělejte si pořádek v tom, co je pro vás dobré. Dobré jídlo, dobrá společnost a ano, cvičení! Je důležité, abyste nechali své tělo vyjádřit svou syrovou energii, místo aby tato energie zůstala uzavřená v lahvích a nakonec se přeměnila na energii duševní. Využijte tento aspekt k zahájení fáze fyzické očisty. V tomto těle budete žít celý život!

Přečtěte si také