Denní horoskop LVA na 18. 6. 2022

Lev 18. 6. 2022

I když je to možná den, kdy chcete jen odpočívat, možná nemáte pocit, že můžete, Lvi. Nějaký hlásek vám říká, abyste pracovali. Možná vás inspiruje k tomu, abyste uklidili šatník, udělali terénní úpravy nebo umyli okna. Odložte tyto úkoly stranou. Nucená manuální práce dnes není tou správnou cestou. Pokud do něčeho chcete vložit tolik energie, věnujte ji zábavě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešní planetární konfigurací se láska náhle stává mnohem zajímavější a životaschopnější nabídkou. Pokud vám dělalo potíže krotit svou impulzivní povahu ve vztahu k určité osobě, budete se s největší pravděpodobností cítit mnohem mírněji. Zběsilý přístup k lásce nikdy nefunguje, ale uvolněnější přístup vás s největší pravděpodobností dostane tam, kde chcete být.

Práce

Neříkejte svému šéfovi, jak má dnes dělat svou práci. Zpětná reakce, která by přišla, by mohla být docela škodlivá pro budoucnost vašeho zaměstnání na současném pracovišti. Raději své myšlenky o den či dva odložte.

Peníze

Tento týden vesmír přináší nejen spoustu komunikace, ale také spoustu práce. Nebuďte překvapeni, pokud váš týden zabere vyplňování formulářů, podávání žádostí a podobně. Jelikož se to týká také institucí, upevňujete si dlouholetý sen, i když to není snadné. Dokonce oceníte i ty části, které se vám zdají nudné, opakující se, zdlouhavé nebo prostě jen otravné.

Zdraví

Současné planetární uspořádání vás činí otevřenějšími vůči pravdám, které byste jinak mohli přehlédnout. Zkuste se upřímně zamyslet nad tím, co pro sebe děláte, co zvyšuje váš pocit pohody, a co děláte, co vaši pohodu omezuje. Váš osobní zdravotní režim musí být zcela specifický pro vaše potřeby. Některé bylinné látky, o nichž se říká, že působí blahodárně a uklidňujícím způsobem, jsou: jasmín, levandule, lotos a pomněnka. Zařaďte do svého koupelového rituálu svou oblíbenou vůni!

Přečtěte si také