Denní horoskop LVA na 18. 7. 2022

Lev 18. 7. 2022

Blízký přítel nebo člen vaší domácnosti by mohl mít finanční problémy a mohl by chtít využít vašeho obchodního ducha, aby se v této situaci zorientoval a našel způsob, jak ji napravit. Jelikož se pravděpodobně budete cítit obzvláště citliví k potřebám druhých, mohli byste být této osobě i komukoli jinému, kdo potřebuje nějaký náhled, cennou pomocí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace může znamenat, že váš milostný život nyní existuje spíše ve vaší hlavě než ve skutečnosti. Možná jste svou milovanou osobu již nějakou dobu neviděli a máte jen myšlenky nebo milé vzpomínky, které vás udržují při životě; nebo možná žije daleko, a tak je vaším hlavním zdrojem kontaktu telefon. Ať už je scénář jakýkoli, určitě je načase, abyste se viděli.

Práce

V době, kdy jste doufali, že budete slavit obrovský úspěch v něčem, na čem jste pracovali, můžete být docela rozrušeni, když si uvědomíte, že jste zapomněli na jeden velmi důležitý detail: celkový obraz. Ne všechny naděje jsou však ztraceny.

Peníze

Tento týden máte na výběr z mnoha astrologických aspektů, z nichž mnohé ovlivňují vaši práci a peníze. Za prvé, vaše vztahy by mohly být méně stabilní. Možná se budete muset spolehnout na někoho jiného, abyste získali půjčku, v niž jste doufali. Aspekty v oblasti velkých institucí, jako jsou banky a finanční úřad, naznačují, že byste si měli dávat pozor na to, co říkáte a jak to říkáte.

Zdraví

Můžete mít obrovský prospěch ze skupinové fyzické aktivity, například z týmu, který společně trénuje na atletické závody. Skupinový duch povzbudí vaši povahu, která bývá introvertní, když zůstane sama. A mít cíl může pomoci formovat váš pohled na život, který se jinak může stát tupým a mírně pesimistickým, pokud si nedáte pozor. Užijte si s fyzicky aktivními přáteli a uvidíte, jaká energie z toho vzejde.

Přečtěte si také