Denní horoskop LVA na 18. 9. 2022

Lev 18. 9. 2022

Dnes jste energičtí a nadšení, Lvi, a vaše okolí na to reaguje příznivě. Zdá se, že každý chce být na vaší oběžnici. Práce doma i v kanceláři jde rychle a hladce. Protože máte tolik energie, proč se nepustit do nového projektu? Dnes máte pocit, že byste se mohli pustit do čehokoli. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes by se vám mohla do hlavy dostat určitá myšlenka týkající se vás i vašeho partnera. Možná máte pocit, že je načase investovat do něčeho solidního a potenciálně výnosného, například do nějaké nemovitosti. I když je to opravdu skvělý nápad, chce to trochu organizace, abyste měli jistotu, že jste vzali v úvahu všechny eventuality. Pak se do toho můžete pustit.

Práce

Vaše mysl si dokáže věci snadno srovnat. Vidíte věci tak, jak jsou, a rozhodujete se velmi racionálně. Problém je v tom, že se někdo předvádí a snaží se vás upozadit. Nenechte se vytrhnout z cesty. Buďte sebevědomí.

Peníze

Vesmír vám poskytuje zdravou dávku podpory, když se snažíte vydělat více peněz a vytvořit si v životě větší strukturu. Aspekty ovlivňující vaše peníze a hodnoty způsobují, že je vhodná doba nejen k vydělávání více peněz díky větším příležitostem, ale také ke zkoumání, jak je v budoucnu investovat. Proveďte náležitý průzkum a začněte opatrně, a až se budete cítit pohodlněji, rozviňte svou činnost.

Zdraví

Ve vzduchu je cítit odvaha a vy jste člověk, který si takových věcí všímá. Dnes se můžete cítit koketní, důvěřiví nebo dokonce trochu arogantní. Pravděpodobně bude lepší, když si část této odvážné energie schováte, protože budete citliví a snadno se urazíte. Snažte se raději vyzvat sami sebe, než abyste hledali jiné, vnější výzvy. Uběhněte kilometr navíc, vyzkoušejte si novou jógovou pozici nebo se snažte vtěsnat cvičení do nabitého programu. Můžete také vyzkoušet některou z technik bojových umění prostřednictvím kurzů nebo workshopů.

Přečtěte si také