Denní horoskop LVA na 19. 10. 2022

Lev 19. 10. 2022

Očekávejte, že se vám ozvou lidé, o kterých jste už dlouho neslyšeli. Uvařte si šálek čaje a vychutnejte si každou korespondenci. Mohli byste pocítit nostalgii po starých dobrých časech, kdy se život zdál jednodušší a více vašich přátel bylo nablízku. Zvedněte telefon a někomu z nich zavolejte. Váš starý kamarád bude mít radost, že se mu ozvete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes musíte zůstat chladní, klidní a tajemní, i když ve skutečnosti máte chuť se ozvat a říct, co přesně cítíte. Pokud jste naštvaní na svou milovanou osobu, pak budete muset k tématu přistupovat jemně, protože existuje velká možnost hádky – i když o pár hodin později pravděpodobně zapomenete, kvůli čemu byl celý ten povyk.

Práce

Než začnete, stanovte si priority. Velmi snadno se vám může stát, že odbočíte od projektu, který není tak důležitý. Než se nadějete, promarníte půl dne, kdy jste se měli soustředit na něco jiného.

Peníze

Nyní můžete mít plné ruce práce se záležitostmi týkajícími se zaměstnání a zdraví. Vaše pracovní vytížení se může náhle zdvojnásobit nebo můžete získat více projektů na volné noze, které jsou příliš dobré na to, abyste je odmítli. Vaše síť možných zdrojů zaměstnání se rozšiřuje, což naznačuje, že se také můžete dozvědět o práci ve svém oboru, o kterou opravdu stojíte. S ohledem na vaše štěstí zde bude nejlepší, když se pokusíte vstoupit nohou do dveří.

Zdraví

Zjistěte si vše o udržování optimálního zdraví. Výběr potravin a pohyb jsou samozřejmě každodenní záležitostí, ale vyplatí se také získat znalosti o fungování svých vnitřních orgánů. Víte toho hodně o svém tlustém střevě a o tom, jak ho udržovat zdravé? Víte, jak se starat o své ledviny pomocí správné hydratace? Na internetu je k dispozici nepřeberné množství informací  využijte toho a začněte se cítit ještě lépe než nejlépe!

Přečtěte si také