Denní horoskop LVA na 19. 2. 2023

Lev 19. 2. 2023

Kvůli třenicím nebo jiným problémům v práci byste mohli chtít dát výpověď, Lvi, ale starosti o peníze by vám v tom mohly zabránit. Rozhodně byste měli přehodnotit svou situaci. Možná je změna pozice přesně to, co nyní potřebujete. Možná máte nevyužité talenty, díky nimž byste se mohli lépe uplatnit na trhu, a možná byste je také chtěli trénovat. Přemýšlejte o tom. A pokud si opravdu myslíte, že chcete změnu, jděte do toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy se vyhýbáte přílišné vášni, protože ne vždy ji můžete prezentovat v pěkném obalu. Současná nebeská atmosféra znamená, že dnes možná nebudete mít příliš na výběr, protože podlehnete docela intenzivním emocím. Pro tentokrát vám však neuškodí, když dáte průchod svému pravému já, ať už s chybami, nebo se vším všudy; možná dokonce zjistíte, že se vám to líbí.

Práce

Pracovní spojenci vám pravděpodobně dají zabrat. Zpočátku vás může jejich agresivita rozčilovat. Při bližším zkoumání však zjistíte, že vám prokazují laskavost. Pomáhají vám vidět jinou perspektivu.

Peníze

Možná, že v této době rozšíříte své podnikání z domova, a to díky šťastnému aspektu v této oblasti svého horoskopu. V případě potřeby si z další ložnice udělejte kancelář, abyste na konci dne mohli zavřít dveře za svou prací. Jeden aspekt vám nyní dává vše, co potřebujete, a ještě víc, abyste mohli zahájit nové podnikání, pokud chcete mít ve svém pracovním životě více svobody, nebo abyste stávající podnikání povýšili na vyšší úroveň.

Zdraví

Vzhledem k vaší schopnosti vidět ve všem dvě strany (ne-li více) se vám dnešní den bude zdát poněkud extrémní. Využijte svou energii k tomu, abyste se připravili na nepředvídané potřeby: zásobte ledničku čerstvými, zdravými potravinami, vyřiďte záležitosti týkající se vašeho zdraví a uspořádejte si skříňky v koupelně, abyste měli vše, co potřebujete pro případ, že onemocníte. Pokud se budete cítit připraveni, budete se cítit bezpečněji. Také tento den není vhodný k přijímání nebo rušení závazků.

Přečtěte si také