Denní horoskop LVA na 19. 4. 2023

Lev 19. 4. 2023

Obvykle jste docela společenští, Lvi, ale dnes se budete cítit jen na to, abyste pracovali sami. Navzdory vašemu přání vás však mohou trápit telefonáty, návštěvy a lidé, kteří chtějí poradit nebo pomoci. Nebraňte se tomu. Nechte se unášet proudem. Vyřiďte, co potřebujete, a pak stravte večer o samotě. Každý má takové dny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní pohyb nebeských těles by mohl znamenat, že se budete kát, když si uvědomíte, že jste se vytočili kvůli pomluvě, která naznačovala, že jste se zapletli s někým poněkud riskantním. Bylo by lepší, kdybyste si ověřili zdroj informace dříve, než se rozzlobíte na nesprávnou osobu. Lepší by bylo promluvit si přímo se správnou osobou.

Práce

Dnes začíná nový trend, který bude mít v příštích měsících zásadní vliv. Obecně platí, že vaše jednání bude snovější a nápaditější. Častěji se budete nacházet v oblacích. Využijte toto období ve svůj prospěch.

Peníze

Aspekty slouží k většímu zabezpečení vašeho života v mnoha ohledech, v neposlední řadě i v oblasti peněžních toků. Astrální aktivita ovlivňuje váš sektor vztahů k lepšímu. Zůstaňte při zemi a nepodléhejte přílišným emocím, pokud někdo nereaguje přesně tak, jak jste doufali.

Zdraví

Síla pečovat o druhé je vám vlastní. Máte co nabídnout, co potřebují všechny bytosti. Uvědomte si však, že vy sami se potřebujete pravidelně soustředit a najít způsob, jak se dobít. Abyste se ochránili před nepředvídanými potížemi, buďte obezřetní, pokud jde o stravu. Jezte co nejčerstvější potraviny a nevystavujte se nemocem nebo zraněním. Je vám vlastní myslet dopředu, a tak tento dar využijte pro sebe.

Přečtěte si také