Denní horoskop LVA na 19. 5. 2022

Lev 19. 5. 2022

Konečně to vypadá, že si děláte pořádek ve své karmě. Dnešek bude velkým dnem, Lvi. Možná budete moci nechat část svého dětství za sebou, protože konečně pochopíte, že je to dávná historie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie podporuje smysl pro dobrodružství, pokud jde o váš milostný život. Pokud jste v minulosti měli tendenci vyhledávat stále stejné milostné zájmy, možná je na čase zvážit změnu. Určitě pocítíte jistou přitažlivost k novému typu partnera, možná k někomu s odlišnými zájmy, kdo vám může ukázat úplně jiný svět.

Práce

Dosáhli jste důležitého bodu obratu a nyní musíte přehodnotit svou strategii. Dozvěděli jste se toho hodně o sobě a o tom, čeho jste schopni dosáhnout. Podívejte se na celkový obraz a získáte přehled o tom, co dál.

Peníze

Je to skvělý týden na sepsání podnikatelského plánu a přemýšlení o tom, jak získat peníze na nový podnik. Můžete přemýšlet o tom, jak získat finanční prostředky prostřednictvím dávek, půjček, grantů, a dokonce i věcných darů od větších společností. Je pravděpodobnější, že získáte kladnou odpověď než kdy jindy. Vesmír naznačuje období rozšiřování vašeho společenského okruhu.

Zdraví

Díky dnešnímu tranzitu se budete tento měsíc cítit o deset let mladší, a to aniž byste se o to snažili! Můžete se cítit co nejlépe, pokud tento tranzit uplatníte při tréninku a zapojíte se do posilování nebo kardio cvičení, které vám kdysi připadalo náročné. Tento aspekt vám dodá sílu deseti šálků kávy bez jakýchkoli negativních vedlejších účinků! Zkuste se vyhnout kofeinu a zvyšte také příjem vody!

Přečtěte si také