Denní horoskop LVA na 19. 6. 2022

Lev 19. 6. 2022

Užijte si dnes trochu zábavy, Lvi. Je čas vyvážit všechnu práci, kterou děláte. Včerejší poctivé úsilí se promění v dnešní odměnu. Nemusíte se stydět, když přijde na to, abyste dostali to, co vám právem náleží. Buďte hrdí na své úspěchy. Pokud nemůžete najít někoho, kdo by vás pozval na večeři, pozvěte se sami!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné uspořádání planet dělá z vašeho vztahu velkolepé dobrodružství a může do vašeho života přinést řadu změn. Pokud jste se právě zapletli s novým milencem, pak pravděpodobně zjistíte, že se věci mezi vámi vyvíjejí rychlým tempem. Objeví se nové obzory a velké množství vášně. Jen nevyhořte. Snažte se najít si čas na odpočinek!

Práce

Pokud jste čekali na vhodný okamžik, kdy požádat o povýšení nebo zvýšení platu, je nyní vhodná doba k tomu, abyste se rozhodli. Energie se pohybuje ve váš prospěch, tak toho využijte a požádejte o povýšení, které si právem zasloužíte.

Peníze

Tento týden vesmír přináší nejen spoustu komunikace, ale také spoustu práce. Nebuďte překvapeni, pokud váš týden zabere vyplňování formulářů, podávání žádostí a podobně. Jelikož se to týká také institucí, upevňujete si dlouholetý sen, i když to není na začátku snadné, začnete mít rádi, a dokonce oceníte i ty části, které se vám zdají nudné, opakující se, zdlouhavé nebo prostě jen otravné.

Zdraví

Dnešek by mohl přinést pozornost na oblast hrdla, která může být při současném tranzitu obzvláště citlivá. Existuje několik homeopatických postupů, které pomáhají při infekci v krku: astragalus, echinacea, kloktání soli rozmíchané v teplé vodě a přikládání čerstvého citronu na jídlo. Zraněné hrdlo vysílá tělu zprávu, aby nemluvilo. To vede k internalizaci emocí a může způsobit psychické potíže. S ohledem na tento stav se snažte pročistit svůj lymfatický systém.

Přečtěte si také