Denní horoskop LVA na 19. 7. 2022

Lev 19. 7. 2022

Svět je vám dnes otevřený, Lvi, a tak využijte všech skvělých možností, které vám nabízí. I když si to možná neuvědomujete, vzniká vám věrný fanklub. Věci, které říkáte a děláte, mají na ostatní silný vliv. Tento den je fantastický k tomu, abyste se ujali vedení a vedli ostatní, kteří se zdají být na dně. Váš pevný nadhled bude přínosem v každé situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace znamená, že vás čeká zajímavý den, pokud jde o lásku a romantiku. Možná to nebudete vy, kdo se bude dvořit, což je neobvyklé, ale spíše osoba, která vás přitahuje. Obecně zbožňujete vzrušení z pronásledování, ale jakmile víte, že máte jeho pozornost, máte tendenci ztrácet zájem. Možná to tentokrát bude jinak.

Práce

Přijměte dnes revolučnější přístup. Zpočátku se vám může zdát, že se tím vydáváte na nejistou cestu, ale jakmile tento skok víry podniknete, najdete mnoho pomocných rukou, které vás podpoří. S pokrokovým myšlením nemůžete udělat chybu.

Peníze

Je čas věnovat pozornost tomu, jakým způsobem prezentujete sebe a své schopnosti světu. To může znamenat investici do profesionálnějšího šatníku nebo přepsání svého životopisu profesionálem. Vystupovat co nejlépe je důležité kvůli aktivitě ve vašem kariérním sektoru, který nyní zoufale vyžaduje vaši pozornost.

Zdraví

Snadno se necháte unést emocemi – vlastními nebo cizími  a je důležité, abyste se vyrovnali uzemňujícími fyzickými aktivitami. Pokud to počasí dovolí, je vhodnější chodit pěšky než používat auto nebo veřejnou dopravu. Buďte vzdorovití, pokud jde o čas pro sebe, protože za ignorování svých osobních potřeb zaplatíte vysokou cenu. Posedět u šálku bylinkového čaje je také příjemná věc, kterou pro sebe můžete udělat. Zůstaňte klidní a soustředění.

Přečtěte si také