Denní horoskop LVA na 2. 3. 2023

Lev 2. 3. 2023

Členové rodiny by vám dnes mohli oznámit překvapivé novinky, Lvi. Tyto novinky se mohou týkat lidí, které znáte, nebo možná má někdo z rodiny nějaké vlastní zajímavé plány, o kterých jste nevěděli. Ačkoli jsou tyto zprávy pozitivní, mohly by vás vyvést z míry. Rozhodně by vás měly přimět k tomu, abyste nějakým způsobem změnili své myšlení. Nedovolte, aby emoce nyní převážily nad logikou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současné nebeské atmosféře se nemůžete držet svých starých způsobů myšlení. Pokud chcete z nového vztahu, do kterého jste se právě zapojili, vytěžit co nejvíce, musíte se na některé své představy opravdu důkladně podívat. Nejde o to, že byste byli nudní nebo přecitlivělí, ale o to, že často máte sklon brát sebe i život příliš vážně.

Práce

Buďte otevření nečekaným nápadům a příležitostem. I ty nejlépe připravené plány budou úspěšné pouze tehdy, pokud budete ochotni přijmout to, co jste neplánovali. Mějte otevřenou mysl a zároveň zůstaňte zakořeněni v pravdě. To je vaše cesta k úspěchu.

Peníze

Tento týden vás čeká vážná proměna. Budujete si lepší příjem a větší jistotu ve všech aspektech svého života. Zatímco se hlásíte ke svým potřebám a nově se definujete jako osobnost, vesmír vás vybízí, abyste se naučili nový jazyk, přemýšleli o rozšíření toho, co děláte, na zahraniční trhy a dařilo se vám. Ve vaší budoucnosti jsou peníze!

Zdraví

Dnes, stejně jako každý jiný den, budete mít příležitost jít proti proudu. Když zjistíte, že vás svrbí chuť promluvit nebo se postavit do cesty tomu, co ostatní nazývají pokrokem, udělejte to s rozvahou. Možná máte pravdu ve svém přesvědčení, ale jste připraveni ustát odmítnutí nebo kritiku, se kterou se můžete setkat? Někdy je lepší nechat si své myšlenky pro sebe a pěstovat je, dokud nenastane čas, kdy je bezesporu třeba promluvit. Vypijte zelený čaj a zhluboka dýchejte.

Přečtěte si také