Denní horoskop LVA na 2. 5. 2022

Lev 2. 5. 2022

Luxus, po kterém jste toužili, se vám dnes může zdát velmi lákavý, Lvi. Ujistěte se, že jste opravdu připraveni, ochotni a schopni utratit peníze, abyste ho získali. Než vytáhnete kreditní kartu, dobře si to promyslete. Opravdu po ní tolik toužíte? Je výdaj v tuto chvíli proveditelný? Pokud ano, jděte do toho. Luxusní zboží není vždy plýtváním penězi. Mohou udělat zázraky pro vaše sebevědomí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace dává vám a vaší milované osobě jedinečnou příležitost dělat věci jinak. Nebudete chtít chodit na stejná místa, být se stejnými lidmi nebo dělat stejné věci. Budete vyhledávat vzrušení a zábavu zcela jiného typu. To je pro vás oba právě teď velmi dobré, protože to výrazně posílí váš vztah.

Práce

Dnes můžete mít pocit, že před vámi ostatní lidé něco tají. Jsou uzavřeni a velmi emocionální. Způsob, jak prolomit jejich ulitu, je pochopit, co prožívají, místo abyste se snažili proniknout dovnitř.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být náročný. Mohli byste mít pocit, že vás někdo nutí dělat něco proti vaší vůli. Vesmír se vás však jednoduše snaží postrčit k vašemu domácímu životu a vnitřním pocitům. Ty by vám mohly odhalit něco důležitého ohledně toho, jak v krátké době vydělat více peněz. Dobrou volbou by mohla být práce z domova.

Zdraví

Pohyb planet každého trochu vyvede z rovnováhy a pro vás to obvykle znamená, že se vrátíte k chování, které vám osobně zrovna neprospívá. To znamená, že při snaze "udělat správnou věc" možná pro stromy neuvidíte les. Všímat si každé snahy znamená prožít dny tak, že budete dělat něco pečujícího pro své tělo: hodně pitné vody, dostatek čerstvých produktů a pestrou stravu, která střídá zdroje bílkovin: maso, ryby a luštěniny.

Přečtěte si také