Denní horoskop LVA na 2. 7. 2022

Lev 2. 7. 2022

Jste velmi tolerantní k určité osobě ve svém okolí, což je pravděpodobně způsobeno vaší velkorysou povahou, Lvi. Myslíte si, že každý by měl mít své vlastní zkušenosti a neúspěchy. Koneckonců, z vlastních chyb se učíme. Někdy nejste příliš skromní, ale vaši přátelé mají štěstí, že mají někoho, na koho se mohou spolehnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konjunkce by mohla ve vašem milostném životě vyvolat jistý rozruch, zejména pokud jste v poslední době příliš zpohodlněli. Pokud jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) potřebovali výzvu, která vám umožní spolupracovat a spojit své zdroje, pak se vám může nabídnout skutečná příležitost, která by se mohla zdát jako odpověď na váš sen. Jděte do toho!

Práce

Rozhodnutí, které jste učinili před dvěma týdny, se vám dnes pravděpodobně vymstí. Možná jste se tehdy tak soustředili na detaily, že jste si nevšimli celkového obrazu. Nyní vám toto nedopatření způsobuje velké potíže. Přiznejte si své chyby.

Peníze

Tento týden pro vás sektor vztahů znamená neuvěřitelně společenské období. Vašim snahám o vydělávání peněz nejlépe poslouží, když budete chodit na akce a představíte se co největšímu počtu lidí. Hledejte vodítka, jak reagovat. Vaše kariéra si říká o novou energii, a právě zde se objeví vaši noví přátelé.

Zdraví

Možná budete chtít vykonávat nějakou dobrovolnickou činnost. Pomoc potřebným je celoroční příležitost, neomezuje se pouze na určité zvláštní příležitosti. Věnujte pozornost této své části a své společenské povaze. Pokud máte podobně smýšlející přátele, zkuste začít plánovat služby den nebo dopředu. Existuje tolik příležitostí, jak se rozdat, že možná budete mít problém rozhodnout se, kam zaměřit svou pozornost.

Přečtěte si také