Denní horoskop LVA na 2. 8. 2022

Lev 2. 8. 2022

Nyní je ideální čas říct něco, co jste chtěli říct už delší dobu, Lvi. Vyjděte s tím na veřejnost. Držet to v sobě jen nahlodává vaše vnitřní mechanismy. Přestaňte se obávat následků a udělejte ten krok. Dnes je den, kdy můžete být odvážní a agresivní. Ostatní lidé by mohli reagovat podobně, takže pokud to na vás vybalí, buďte si jisti, že to zvládnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den může být poměrně intenzivní a může vás velmi přitahovat určitá osoba. Pokud si myslíte, že se můžete jen tak odtrhnout, možná se mýlíte - magnetická přitažlivost je příliš silná. Dejte si pozor na to, abyste nebyli příliš majetničtí nebo nechtěli, aby váš partner byl takový, jakého ho chcete mít, a ne takový, jaký je.

Práce

Činnost, kterou dnes podniknete, může někoho jiného na vašem pracovišti výrazně obtěžovat. Nálady ostatních lidí vám a vaší práci budou vadit, ale to není důvod, abyste zpomalili nebo změnili směr. Pokračujte dál bez ohledu na ostatní.

Peníze

Tento týden přináší úžasnou kombinaci energií, protože zvažujete, jaký bude váš další krok ve světě podnikání a financí. Aspekty jsou obzvláště láskyplné a harmonické, takže se může stát, že se k vám ostatní budou obracet s žádostí o radu nebo partnerství toho či onoho druhu. Vesmír poskytuje podněty k akci, takže podle toho plánujte a pusťte se do toho! Vaše kariéra by nyní mohla potřebovat trochu péče.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace vám přináší silnou dávku energie, kterou můžete využít jakýmkoli způsobem. Je však třeba říci, že nevyslyšena může být tato energie depresivní. Doporučujeme vám ji využít následujícím způsobem: navenek a v rámci dané struktury. Zařaďte se do pravidelného cvičebního režimu. Začněte s mírou, abyste se nenechali odradit. Rutinní aerobní cvičení stabilně zvýší hladinu vaší energie a zabrání poklesu, který přichází s nedůsledností.

Přečtěte si také