Denní horoskop LVA na 20. 1. 2023

Lev 20. 1. 2023

Dnešní den by mohl být velmi rušný, Lve. Někdo z vašich blízkých se na vás může obrátit s prosbou o radu, jak hospodařit se svými prostředky, možná díky úspěchům, kterých jste dosáhli v minulosti. Může vám to zabrat více času, než jste plánovali, ale rádi svému příteli pomůžete. Informace získané z televize nebo novin by mohly do vašeho života vnést nový zájem a podnítit vás k tomu, abyste se pustili do výzkumu na dané téma.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne vás přitahuje k někomu, kdo působí tajemně. Jelikož neradi odmítáte pokusy o rozluštění jakékoli záhady a odmítáte se věnovat někomu, kdo je příliš předvídatelný, pak pravděpodobně pocítíte neodolatelnou touhu objevit více. Nejprve však musíte najít cestu do srdce této osoby, a to by mohlo být obtížnější, než si představujete.

Práce

Lidé se mohou zdát být vašimi přáteli, ale buďte opatrní. Může se stát, že vás jen využívají, aby získali to, co chtějí. V takový den může být těžké pochopit motivy lidí. Buďte obezřetní a neprozrazujte žádná tajemství nespolehlivému zdroji.

Peníze

Tento týden vám pomáhá přátelský vesmírný podtón, díky němuž je několik překážek na cestě téměř méně nepříjemných. Chcete si nyní zkrášlit svůj život a nemusíte mít problém sáhnout kvůli tomu do úspor. V oblasti zaměstnání vás může čekat nečekané překvapení, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Nejlepší je zůstat v bezpečí a šetřit dál. Nikdy nevíte, co může přinést zítřek.

Zdraví

Jednou z nejdůležitějších součástí vztahu k vlastnímu tělu je zajistit si dostatečný odpočinek. Ve zvláště náročných dnech, kdy se cítíte rozháněni mnoha směry, je velmi důležité, abyste před spaním zklidnili svou mysl. Horká koupel s kapkami levandule je skvělým způsobem, jak dosáhnout duševní i fyzické relaxace.

Přečtěte si také