Denní horoskop LVA na 20. 2. 2023

Lev 20. 2. 2023

Váš domov by dnes mohl být ponurým místem, Lve. Jeden z členů domácnosti bude pravděpodobně pryč a jeho přítomnost vám bude velmi chybět. Jediné, co můžete za těchto okolností udělat, je zajistit, aby se všichni zaměstnali, dokud se nepřítomný nevrátí. Jedním ze způsobů, jak rozptýlit rodinu, je přimět ji, aby v očekávání vřelého přivítání uklidila dům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že dnes máte mnoho příležitostí skutečně zazářit, zejména pokud jde o nový krásný romantický vztah. Můžete si dát opravdu záležet na své image a oblečení a být si jisti, že váš protějšek ocení, jak vypadáte. Aby byl vztah úplnější, stačí sebrat trochu elánu a jiskry a být trochu asertivnější.

Práce

Ocitli jste se na pozici, která vás baví, ale možná jste unaveni z celkového směru, kterým se váš zaměstnavatel ubírá. Nebojte se k této otázce vyjádřit svůj názor. Váš názor bude velmi respektován a zohledněn.

Peníze

Možná, že v této době rozšíříte své podnikání z domova, a to díky šťastnému aspektu v této oblasti svého horoskopu. V případě potřeby si z další ložnice udělejte kancelář, abyste na konci dne mohli zavřít dveře za svou prací. Jeden aspekt vám nyní dává vše, co potřebujete, a ještě víc, abyste mohli zahájit nové podnikání, pokud chcete mít ve svém pracovním životě více svobody, nebo abyste stávající podnikání povýšili na vyšší úroveň.

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly odejít. To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte. Věnujte mu úctu, kterou si zaslouží.

Přečtěte si také