Denní horoskop LVA na 20. 3. 2023

Lev 20. 3. 2023

Dnes rozvíjejte svou uměleckou a romantickou stránku, Lvi. Možná máte trochu studené nohy, ale to máte za to, že se cákáte v dešti. Nedělejte si s tím starosti. Vaše srdce a mysl jsou konečně na stejné vlně a je mnohem snazší říct přesně, co cítíte. Sundejte si mokré ponožky a oblékněte si suché. Vyrazte do ulic a setkejte se s veselou družinou, která se dnes večer bude bavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet může znamenat, že nevinná událost se v očích vašeho milovaného člověka neúměrně zvětší. Zdá se, že je odhodlán obvinit vás z nevěry, i když si ve skutečnosti ani nepamatujete, co jste udělali, co mohlo vzbudit jejich podezření. Máte-li mít z dnešního dne nějakou radost, pak je to nutně třeba vyřešit a obnovit svou čest.

Práce

Rozhovor s duchovním člověkem vám pomůže ulehčit od mnoha starostí spojených s kariérou. Vezměte si k srdci laskavá a uklidňující slova této osoby. Pocítíte v sobě klid, místo abyste se nechali zahltit psychickým stresem z práce.

Peníze

Tento týden je věnována pozornost vašemu peněžnímu sektoru. V úvahu přichází to, jak vnímáte roli peněz ve svém životě, a také moudrost vašich posledních finančních plánů. Je čas zpochybnit vše  i to, co jste před několika měsíci považovali za skvělé. Povzbudivá znamení z vesmíru se týkají vaší výdělečné síly, zatímco hrany jakýchkoli negativních zpráv se zmírňují. V každém případě jste na správné cestě.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás může inspirovat k tomu, abyste se zbavili zastaralých návyků a stagnujících vzorců a vykročili do budoucnosti velkými a odvážnými kroky. Možná budete motivováni k tomu, abyste prolomili tradice, které jsou považovány za příliš obtížné na to, abyste se jich ujali. Měli jste někdy chuť provést radikální změny ve svých zdravotních postupech? Vegetariánská strava? Dřívější hodina ranního vstávání? Nyní je vhodná doba zkusit něco velkého, ale začít postupně.

Přečtěte si také