Denní horoskop LVA na 20. 4. 2022

Lev 20. 4. 2022

Lvi, může vás frustrovat, když vaší pozici získají lidé, kteří si zkracují cestu. Jste přesvědčeni, že je třeba tvrdě pracovat, abyste se dostali tam, kam potřebujete. Nebojíte se vynaložit krev a pot potřebné k dosažení úspěchu. Dobře jste si vše naplánovali a jste na správné cestě. Snažte se nenechat se rozčílit ostatními, kteří jdou snadnou cestou. Může se zdát, že vás dohánějí, ale vy jste o světelné roky napřed.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je jediným východiskem z bezvýchodné situace pomoc třetí strany. Dnešní pohyb planet vás vybízí k tomu, abyste požádali o pomoc a radu někoho, kdo vás může dovést k úspěšnému vyřešení problému. Oba můžete mít v tuto chvíli tendenci vidět to nejhorší. Doufejme, že až ze schůzky vyjdete, budete pozitivněji naladěni.

Práce

Zmatené rozhovory a interakce s lidmi budou během dne běžné. Nemůžete tomu prakticky nijak zabránit, takže se snažte co nejlépe vyhnout tomu, abyste ostatní odsuzovali. Nikdo za to nemůže.

Peníze

Aspekty slouží k většímu zabezpečení vašeho života v mnoha ohledech, v neposlední řadě i v oblasti peněžních toků. Astrální aktivita ovlivňuje váš dům vztahů k lepšímu. Zůstaňte při zemi a nepodléhejte přílišným emocím, pokud někdo nereaguje přesně tak, jak jste doufali.

Zdraví

Vždy si hlídejte, co jíte, abyste se cítili co nejlépe za všech okolností, a zvláště pak ve stresových situacích. Všichni máme tendenci se rozptylovat, když si povídáme nebo se díváme na televizi, sotva si všimneme, co vkládáme do úst! Existují způsoby, jak tyto situace zvládnout, a většina z nich zahrnuje jen trochu předvídavosti. Například za každý požitý alkoholický nápoj vypijte jednu sklenici vody (nejlépe bez ledu).

Přečtěte si také