Denní horoskop LVA na 20. 5. 2022

Lev 20. 5. 2022

Čeká vás několik úžasných překvapení, Lvi. Mohou přijít v podobě nové kariérní příležitosti nebo potenciálních schůzek. Díky současným planetárním aspektům můžete využít ty nejlepší způsoby, jak najít osobní i profesní naplnění. Neváhejte být originální. Tato vlastnost předčí vše ostatní!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární vlivy vás dnes mohou podnítit k tomu, abyste z krtince udělali horu. Drobný problém, který vznikl mezi vámi a vaší milovanou osobou, se najednou zdá být nepřekonatelný. Dobrou zprávou však je, že vše je jen ve vaší hlavě; pokud se vám podaří dostat se z ní, nebude to již mezi vámi představovat zásadní problém. Ve skutečnosti se budete divit, proč byl celý ten povyk.

Práce

Neztrácejte čas s lidmi, kteří vaší situaci plně nerozumí. Ostatní se mohou tvářit, že vědí, o čem mluví, ale pravdou je, že tomu plně nerozumějí tak dobře jako vy. Dávejte si pozor na to, komu nasloucháte.

Peníze

Je to skvělý týden na sepsání podnikatelského plánu a přemýšlení o tom, jak získat peníze na nový podnik. Můžete přemýšlet o tom, jak získat finanční prostředky prostřednictvím dávek, půjček, grantů, a dokonce i věcných darů od větších společností. Je pravděpodobnější, že získáte kladnou odpověď než kdy jindy. Vesmír naznačuje období rozšiřování vašeho společenského okruhu.

Zdraví

Využijte svůj čas mimo práci naplno. Aspekt dne podporuje vaši hravou stránku. Sledujte filmy, které odlehčují ducha, hrajte si s dětmi při každé příležitosti, hrajte si s dospělými, když v okolí nejsou žádné děti, pokud je to možné, a hlavně cvičte! Nic nepozvedne náladu více než rozhýbání těla při aerobním cvičení. Okysličená krev je nejlepším antidepresivem – a tu si seděním na gauči nezískáte! Můžete si vybrat svou oblíbenou formu cvičení, tak si ji užijte.

Přečtěte si také