Denní horoskop LVA na 20. 6. 2022

Lev 20. 6. 2022

Vaše mysl by dnes měla být jasná a komunikace by vám měla jít velmi dobře, Lvi. K vyjádření vašeho názoru bude potřeba jen velmi málo slov. S lidmi navážete kontakt na mnoha úrovních. Uvědomte si, že máte důležité informace, o které se chcete podělit se svým okolím. Váš kritický, praktický a fundovaný názor hraje v aktivitách dne klíčovou roli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Věci se rozhodně změnily, a pokud jste si představovali, že tento den bude z hlediska vašeho milostného života stejný jako každý jiný, budete se muset zamyslet znovu. Současné planetární energie znamenají, že se může stát cokoli. Ve skutečnosti, pokud se připravíte na ten nejbizarnější scénář, jaký vás kdy mohl potkat, budete pravděpodobně blízko. Však se také budete dobře bavit!

Práce

Malé příležitosti se dnes mohou proměnit ve velké příležitosti, pokud jste ochotni se k tomu odhodlat. Vezměte malý nápad a udělejte z něj větší. Tímto způsobem vezmete malou částku peněz a ta se rozroste.

Peníze

Tento týden vesmír přináší nejen spoustu komunikace, ale také spoustu práce. Nebuďte překvapeni, pokud váš týden zabere vyplňování formulářů, podávání žádostí a podobně. Jelikož se to týká také institucí, upevňujete si dlouholetý sen, i když to není snadné. Začnete mít rádi, a dokonce oceníte i ty části, které se vám zdají nudné, opakující se, zdlouhavé nebo prostě jen otravné.

Zdraví

Přestože jste jemný a emotivní člověk, jste stejně tak schopni hněvu a agrese. Většina lidí má však tendenci hněv a agresi internalizovat, což ničí imunitní systém i další životně důležité biologické systémy. Pokud jste se s tím v poslední době setkali, zvažte, zda nezačít cvičit něco, při čem (bezpečně) kopete, křičíte a mlátíte do neživých předmětů. Tato technika vám pomůže dostat ven hněv a zmírnit tlak a napětí.

Přečtěte si také