Denní horoskop LVA na 21. 3. 2023

Lev 21. 3. 2023

Lvi, neuspokojivé události týkající se peněz by vás mohly rozrušit, ale do konce dne se vyřeší. Mohli byste ztratit a najít peněženku nebo se může ukázat, že chyby v bance jsou její vinou, a ne vaší. Někdo, o kom jste si mysleli, že ho dobře znáte, by vám mohl ukázat temnější stránku, kterou jste dosud neviděli, a přimět vás, abyste přehodnotili své vztahy s touto osobou. Tento den je vhodný k řešení vnitřních problémů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste nezadaní a hledáte lásku, pak by vám prospělo, kdybyste se vydali na cizokrajné nebo exotické místo.

Práce

Někdo vám předkládá tvrdá fakta a vy, místo abyste se jimi zabývali racionálně, pravděpodobně ze všeho uděláte velké drama a celou situaci přeženete. Snažte se zůstat při zemi.

Peníze

Možná se nyní cítíte trochu nevyrovnaní. Můžete zjistit, že vám chybí sebedůvěra nebo stabilní základna, ze které byste mohli vycházet. Protože se věci mění, vaše sny explodují nejrůznějšími podivnými obrazy a znameními. Cvičte se v trpělivosti se svým podvědomím. Snaží se vám sdělit něco, co časem přinese hojnost.

Zdraví

Pozornost, kterou věnujete svému tělu, se projeví jak v interiéru, tak v exteriéru. Vnější výsledky vás příliš nezajímají, i když pozitivní komentáře, které získáte, vám jistě zvednou sebevědomí. Obecně usilujete o vnitřní harmonii, která zvyšuje vaši pohodu. Jste informováni o záležitostech, jako je ekologické zemědělství, a o tom, co vaše komunita dělá pro podporu takových věcí? Vaše angažovanost a přispívání k těmto otázkám přímo ovlivňuje váš pocit pohody. Přemýšlejte o tom.

Přečtěte si také