Denní horoskop LVA na 21. 4. 2022

Lev 21. 4. 2022

Dnešek je pro vás vynikající, Lve. Měli byste být povzbuzeni k činnosti v jakékoli umělecké oblasti. Uvařte si chutnou večeři a podělte se o ni s milovanou osobou. Dejte svému srdci šanci promluvit a jednejte podle toho, co říká. Vaše ženská a mužská stránka jsou nyní na stejné vlně. Využijte příležitosti k vyvážení těchto dvou aspektů. Jste magnetem pro lásku a romantiku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejenže dnes potřebujete vypadat dobře díky současné astrální konfiguraci, ale také by vám prospělo, kdybyste podnikli nějaké kroky, pokud jde o jeden konkrétní vztah. A přestože objekt vaší touhy bude pravděpodobně velmi přitahován tím, jak vypadáte, potřebuje také vidět, že pevně ovládáte určité estetické zásady. Pokud je tedy v současné době nemáte, ujistěte se, že jste našli způsob, jak se více přiblížit k zemi.

Práce

Bude pro vás těžké myslet bez snění. Myšlenky na práci rychle vyústí v představy o romantice. Udržet se nohama na zemi rozhodně nebude snadné. Dělejte, co můžete, a snažte se, aby vás šéf nenačapal, až budete roztržití.

Peníze

Aspekty slouží k většímu zabezpečení vašeho života v mnoha ohledech, v neposlední řadě i v oblasti peněžních toků. Astrální aktivita ovlivňuje vaše vztahy k lepšímu. Zůstaňte při zemi a nepodléhejte přílišným emocím, pokud někdo nereaguje přesně tak, jak jste doufali.

Zdraví

Umíte dobře vycházet s ostatními a je čas zaměřit se na sebe a věnovat pozornost tomu, co chcete a potřebujete. Není to pro vás snadné a jistě vás potěší, že planetární tranzit pomáhá těm, kteří se nacházejí na obtížné cestě. Vytvořit si strukturu, v jejímž rámci se budete moci postarat o své zdravotní potřeby, je ta nejlepší cesta: tak na to nebudete muset myslet. Plánujte dopředu včetně jídla, cvičení, odpočinku a zábavy.

Přečtěte si také