Denní horoskop LVA na 21. 7. 2022

Lev 21. 7. 2022

Snažte se dnes sladit svou mysl s emocemi, Lvi. Je možné, že vás nějaká mocná, ale nenápadná síla pomalu vyvede z míry. Pokud ano, měli byste popřemýšlet o přestávce a věnovat se nějaké rychlé fyzické aktivitě, která vám rozproudí krev. Běhání vám pomůže vyčistit hlavu a umožní vám racionálněji přemýšlet o rozhodnutích, která musíte učinit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska se k vám může připlížit nečekaně, zejména díky dnešnímu uspořádání planet. Možná budete na virtuálním setkání nebo na nějakém online kurzu pro uvědomění, nebo dokonce budete hrát šachy či plánovat nějakou aktivitu, když si najednou uvědomíte, že osoba, se kterou toto dobrodružství sdílíte, k vám ve skutečnosti cítí velmi mnoho, stejně jako vy k ní. Je to vzájemné  díkybohu.

Práce

Proměna je možná v den, jako je ten dnešní. Energie je vhodná k tomu, abyste se pustili do řešení starých problémů. Řešení starých problémů starými prostředky již nebude fungovat. Úspěchu dosáhnete, když najdete nové řešení.

Peníze

Je čas věnovat pozornost tomu, jakým způsobem prezentujete sebe a své schopnosti světu. To může znamenat investici do profesionálnějšího šatníku nebo přepsání vašeho životopisu profesionálem. Vystupovat co nejlépe je důležité kvůli aktivitě ve vašem kariérním sektoru, který nyní zoufale vyžaduje vaši pozornost.

Zdraví

Dnes se můžete cítit hraví a obzvlášť vřelí vůči svému partnerovi, dětem nebo přátelům. Vyjadřovat tuto energii svým blízkým je zároveň příležitostí, jak se k sobě obrátit co nejlaskavějším způsobem. Pokud máte potřeby, které zřídkakdy vyjadřujete těm, které máte rádi, využijte tohoto času k tomu, abyste hravým nebo přátelským způsobem vyjádřili své vlastní potřeby. Vyzvěte ty, které milujete, aby si všimli té vaší části, kterou si nejvíce přejete, aby viděli.

Přečtěte si také