Denní horoskop LVA na 22. 1. 2023

Lev 22. 1. 2023

Inspirace z nedávných náboženských nebo duchovních událostí by vás mohla přimět k tomu, abyste sepsali své zážitky, Lve, možná s myšlenkou, že je jednou zveřejníte. Vaše soustředění by mohlo být intenzivní, protože psaní pro vás dnes může být nejen tvůrčí, ale také terapeutické. Pomůže vám také navštěvovat kurzy či semináře nebo jednoduše diskutovat na toto téma s přítelem. Znalosti jsou nezbytné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Snažte se být dnes společenštější než obvykle, protože planetární sestava vám přináší příležitost setkat se s velmi zajímavými lidmi, které byste mohli minout, kdybyste se ocitli v jedné ze svých bláznivějších nálad. Snaha naslouchat a skutečně slyšet, co vám druhý říká, vám dnes může přinést velmi zvláštní schůzku. Buďte připraveni.

Práce

Ať se obrátíte kamkoli, může se vám zdát, že na pracovišti nemůžete udělat nic správně. Nepředpokládejte automaticky, že za to můžete vy. Není tomu tak. Snažte se do konfliktu nevstupovat, místo abyste do něj hned skočili.

Peníze

Tento týden vám pomáhá přátelský vesmírný podtón, díky němuž je několik překážek na cestě téměř méně nepříjemných. Chcete si nyní zkrášlit svůj život a nemusíte mít problém sáhnout kvůli tomu do úspor. V oblasti zaměstnání vás může čekat nečekané překvapení, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Nejlepší je zůstat v bezpečí a šetřit dál. Nikdy nevíte, co může přinést zítřek.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vytváří napětí, které pociťujete v oblasti žaludku. Nemusí to nutně znamenat bolest břicha! Je to spíše oslabení vůle (tj. vašeho instinktu). Tento aspekt se může projevovat různými způsoby: přílišným spánkem, přejídáním nebo zapomínáním vyjádřit svou citovou pravdu těm, s nimiž jste ve vztahu. Chcete-li těmto škodlivým silám čelit, soustřeďte se v příštích několika týdnech na jeden zdravý návyk: pijte hodně vody.

Přečtěte si také