Denní horoskop LVA na 22. 2. 2023

Lev 22. 2. 2023

Dnes mějte oči dokořán, Lvi, protože můžete potkat osobu svých snů. Nebo můžete narazit doslova na hromadu peněz. Je pravděpodobné, že to bude velmi neobvyklý den, a tak si zachovejte zdravý rozum a mysl otevřenou všem možnostem. Pokud se vám naskytne nová zajímavá obchodní příležitost, nepřijímejte ji hned. Zapište si všechny informace a projděte je, až se život poněkud uklidní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet může vám i vašemu blízkému pomoci uvědomit si několik základních pravd. Přesto to nemusí být tak problematická scéna, jak se zdá. Možná jste se v poslední době vezli na vysoké noze a dnešní střízlivější vliv vám oběma pomůže pochopit, že existují určité aspekty vašeho vztahu, které nelze ignorovat, pokud chcete i nadále fungovat jako pár.

Práce

Využijte jasnost a duševní sílu, kterou ráno pociťujete, ve svůj prospěch. Problémy jsou přehledné a srozumitelné. Odpoledne vám odpovědi nebudou tak zřejmé. Nerozhodnost se bude utápět a cesta bude méně jasná.

Peníze

Teď jste se ocitli v malé pasti. Na domácí frontě se dějí různé věci a na kariérní frontě se objevují různé příležitosti. Jste však hnáni úzkou cestou směrem ke své vztahové situaci. Sami to vydržíte jen chvíli. Natáhněte ruku, jak jen můžete, k ostatním, kteří vám mohou pomoci.

Zdraví

Dnes rozhodujete vy. Vaše jasnovidecké schopnosti číst myšlenky druhých lidí jsou obzvláště přesné. Nic vám nepomůže více, ať už po fyzické nebo emocionální stránce, než dechová cvičení. Běh nebo jiné aerobní cvičení, například jóga, vás dnes velmi povzbudí. Dýchání vám pomůže i s načasováním. Když budete sledovat svůj vlastní dech, budete vědět, kdy se nadechnout a kdy vydechnout, a následně můžete intuitivněji poznat, kdy něco říct a kdy mlčet.

Přečtěte si také