Denní horoskop LVA na 22. 3. 2023

Lev 22. 3. 2023

Pozitivní emoce, jako je láska, nadšení nebo optimismus, které byly po léta potlačovány, by se dnes mohly vynořit a přinést nový pocit radosti a očekávání do budoucna, Lvi. Mohlo by se to týkat činností, které vás bavily v dětství. Neciťte se hloupě, pokud se chcete projet na kolotoči nebo jít do cirkusu. Čas od času byste si měli dopřát potěšit své vnitřní dítě. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že minulost dnes převážně figuruje v přítomnosti a přítomnost toužebně vzhlíží k budoucnosti. Do popředí se dostává určitá myšlenka, která může potřebovat pomoc vašeho partnera (současného nebo budoucího), abyste ji zformovali do uskutečnitelného plánu. Tím, že to uděláte společně, vytvoříte velkou šanci užít si to, co nevyhnutelně přijde.

Práce

Zmeškané schůzky a telefonáty byly v posledních týdnech na denním pořádku. Dnes se situace zmírňuje a nepořádek se opět organizuje, což naznačuje, že tyto typy pracovních událostí budou opět probíhat hladce.

Peníze

Tento týden je věnována pozornost vašemu peněžnímu sektoru. V úvahu přichází to, jak vnímáte roli peněz ve svém životě, a také moudrost vašich posledních finančních plánů. Je čas zpochybnit vše – i to, co jste před několika měsíci považovali za skvělé. Povzbudivá znamení z vesmíru se týkají vaší výdělečné síly, zatímco hrany jakýchkoli negativních zpráv se zmírňují. V každém případě jste na správné cestě.

Zdraví

Je důležité dbát na to, aby vaše klouby měly dostatek pohybu a nebyly příliš zatěžovány. To je důležité zejména proto, že mnozí z nás vedou sedavý způsob života. Jóga je ideálním cvičením pro posílení celého těla, zpevnění svalů a udržení pružnosti. Pravidelné cvičení jógy vám může v budoucnu ušetřit čas i peníze a výrazně podpořit vaši každodenní pohodu. Preventivní opatření, jako je toto, jsou nutností, nikoli luxusem.

Přečtěte si také