Denní horoskop LVA na 22. 4. 2022

Lev 22. 4. 2022

Dnešní den je pro tebe úžasný, Leo. Máte šanci začít znovu na mnoha úrovních, zejména na té romantické. Ať už jste ve vážném romantickém vztahu, nebo ne, všechny vaše interakce s blízkými přáteli a partnery budou obzvlášť něžné a smysluplné. Posilujte své pouto s lidmi kolem sebe a vaše vnitřní jádro se díky tomu posílí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vytváří velké horko, ale vy si nejste jisti, zda je opravdu ten správný čas vyjádřit, co cítíte. Osoba, se kterou se stýkáte, ví, že vám na ní záleží, ale neuvědomuje si, jak moc. Možná by bylo lepší brát to opatrně a nejprve se vzájemně poznat, než je přemůžete.

Práce

Trefili jste míč - je to homerun! Vyběhni na metu a přijď to oslavit se svými spoluhráči. Užívejte si poplácávání po zádech, ale nezapomeňte na oplátku poplácat ostatní. Je důležité, abyste pochopili, že úspěch je týmová práce.

Peníze

Aspekty slouží k většímu zabezpečení vašeho života v mnoha ohledech, v neposlední řadě i v oblasti peněžních toků. Astrální aktivita ovlivňuje váš dům vztahů k lepšímu. Zůstaňte při zemi a nepodléhejte přílišným emocím, pokud někdo nereaguje přesně tak, jak jste doufali.

Zdraví

Energie potřebná k vysvětlování, proč jste neudělali něco, co jste měli, je dvakrát dražší než energie potřebná k tomu, abyste udělali něco správně. Pokud jde o vaše zdraví, je sázka ještě vyšší. Energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se dobře stravovali a často cvičili, je neskonale menší než energie, kterou je třeba vynaložit na to, abyste se vypořádali s nemocí. Pokud vás vypjaté a stresující období vyvedlo z obvyklého zdravotního režimu, věnujte chvíli času a nasměrujte se správným směrem. Je naprosto přirozené, že se v dobách velké nejistoty obracíme k útěšným jídlům a chování, které mění náladu. Je v pořádku, že jste se v posledních týdnech možná trochu opírali o tyto útěchy, ale vzhledem k tomu, že se jedná o maraton, a ne o sprint, máte nyní příležitost upravit svůj směr na dlouhou trať. Vypijte alespoň jednu sklenici vody za každou sklenku vína nebo limonády, snažte se více spát, více se hýbat, experimentujte s tím, že budete zprávy kontrolovat jen jednou denně nebo každý druhý den.

Přečtěte si také